Αρχική COVID-19 Ο κορονοϊός ακύρωσε τις εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣ Νιάρχος

Ο κορονοϊός ακύρωσε τις εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣ Νιάρχος

0
ΚΠΙΣΝ Σταύρος Νιάρχος
Διαφήμιση

Μετά τις ακυρώσεις που έγιναν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις για την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, τώρα ο κορονοϊός ματαιώνει και τις εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Όσοι είχαν προγραμματίσει να περάσουν το τριήμερο στο κέντρο πολιτισμού, θα απογοητευτούν, καθώς η σχετική Υπουργική Απόφαση και η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, «φρενάρουν» τις εκδηλώσεις και τα σχέδια όσων είχαν κανονίσει για την Κυριακή της Αποκριάς (01/03) και την Καθαρά Δευτέρα (02/03).

ΚΠΙΣ Σταύρος Νιάρχος

Αυτό έχει να κάνει με το φόβο μετάδοσης και εξάπλωσης του κορονοϊού, αφού ο συνωστισμός και η συνάθροιση αρκετού κόσμου βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, μετά και τα επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά», ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «στην περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος σε συνέχεια νέων μέτρων, θα προτείναμε στους ενδιαφερόμενους για συγκεκριμένες εκδηλώσεις να επισκέπτονται την ιστοσελίδα SNFCC.org και στα social media @SNFCC».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση