Αρχική COVID-19 Ακύρωση των καρναβαλιών: Έντονη η αντίδραση της Πάτρας – ‘Eκτακτο συνέδριο

Ακύρωση των καρναβαλιών: Έντονη η αντίδραση της Πάτρας – ‘Eκτακτο συνέδριο

0
Kαρναβάλι
Διαφήμιση

Όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα ακυρώνονται λόγω κορονοϊού και μέσα σε αυτές είναι και το καρναβάλι της Πάτρας, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κοινωνία της Πάτρας να παρακολουθεί μουδιασμένη τις εξελίξεις, καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά που ακυρώνονται εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, το οποίο μετρά 190 χρόνια ιστορίας

Αδιαμφισβήτητα, το πλήγμα είναι μεγάλο για την πόλη καθώς, όπως είναι γνωστό, το Πατρινό καρναβάλι αποτελεί τη μεγαλύτερη αλλά και παλαιότερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στο κόσμο, όσον αφορά τη συμμετοχή των καρναβαλιστών και την ιστορία του.

Καρναβάλι

Δεκάδες επιχειρήσεις μπλέκονται στο καρναβάλι, ενώ δεν λείπουν και οι αντιδράσεις από μερίδα καρναβαλιστών που σχολιάζουν στο διαδίκτυο και δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε παρελάσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει, ωστόσο είναι δύσκολο να ταχθεί κόντρα στην απόφαση της κυβέρνησης, αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας.

Με πληροφορίες από: newsit 

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση