Αρχική COVID-19 Χώρισε ο κορονοϊός ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ουάσινγκτον

Χώρισε ο κορονοϊός ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ουάσινγκτον

0
Ηλικιωμένοι

Τα 60 χρόνια που τους δένει μία αιώνια και αστείρευτη αγάπη, ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Κέρκλαντ της Ουάσινγκτον, ήρθε να χωρίσει και να καταστρέψει τώρα ο… κορονοϊός.

Ο διαχωρισμός ήταν αναγκαίος για την προστασία του υγιούς ατόμου, από εκείνο που ασθενούσε, ώστε να μην κινδυνεύσουν, αφού τα μέτρα που έχουν ληφθεί ειδικά σε οίκους ευγηρίας είναι αυστηρά, λόγω και του συναγερμού που έχει σημάνει στη συγκεκριμένη Πολιτεία, αφού καταγράφονται οι περισσότεροι νεκροί. Όλοι γνωρίζουμε, δυστυχώς ότι αν προσβληθείς από τον ιό, αυτό θα αποβεί μοιραίο, ειδικά για ανθρώπους που είναι μαζί τόσα χρόνια, όπως αυτό το ζευγάρι.

Η εικόνα που αντίκρισαν τα διεθνή πρακτορεία που βρέθηκαν σε οίκους ευγηρίας προκειμένου να δουν και να περιγράψουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ήταν συγκλονιστική και πραγματικά ράγιζε καρδιές. Η ιστορία που ξεχώρισε ήταν η εικόνα της 88χρονης Ντόροθι Κάμπελ να προσπαθεί να μιλήσει με τον 89χρονο σύζυγό της Τζιν με τον οποίο είναι παντρεμένη 60 χρόνια. Δηλαδή, μια ολόκληρη ζωή. 

Ηλικιωμένοι

Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες, η Ντόροθι κοιτάζει τον αγαπημένο της που είναι σε καραντίνα πίσω από το τζάμι στον οίκο ευγηρίας, Life Care Center στο Κέρκλαντ της Ουάσινγκτον.

Ο συγκεκριμένος οίκος ευγηρίας έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα καθώς εκεί υπήρξαν οι 6 από τους 12 θανάτους από τον κορονοϊό στις ΗΠΑ. Ο οίκος ευγηρίας είναι πλέον σε αποκλεισμό και μάλιστα όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας έχουν τεθεί σε πλήρη απομόνωση. Ανάμεσα σε αυτούς και ο σύζυγος της Ντόροθι ο οποίος την κοιτάζει με λατρεία πίσω από το τζάμι.

Μαζί τους ο γιος τους Τσάρλι ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει στην επικοινωνία του αγαπημένου ζευγαριού. Επιστρατεύει ακόμα και ένα κινητό για να ακούσουν ο ένας την φωνή του άλλου. Έτσι κι αλλιώς οι εκφράσεις στα πρόσωπα και των δυο δείχνουν πόσο χαρούμενοι αλλά και πονεμένοι είναι που μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον ακόμα με ένα τζάμι να τους χωρίζει…

Με πληροφορίες από: newsit.gr

Οι τελευταίες εξελίξεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here