Αρχική Ειδήσεις Oι Έλληνες chef κατέκτησαν το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής στην Κων/πολη

Oι Έλληνες chef κατέκτησαν το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής στην Κων/πολη

0
Διαφήμιση

Έναν ακόμη θρίαμβο σημείωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος, αυτή τη φορά στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής Κωνσταντινούπολης. Στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο TUYAPEXHIBITION της Πόλης, με τη συμμετοχή έμπειρων chef από 23 χώρες, τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατέκτησαν συνολικά έξι μετάλλια, 3 αργυρά και 3 χάλκινα.

Οι chef της Λέσχης άφησαν για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις για την γαστρονομία μας και απέδειξαν ότι οι ελληνικές γεύσεις μπορούν να κατακτήσουν όλο τον κόσμο.

Έχοντας απέναντι τους δύσκολους αντιπάλους οι chefΑλμπάνης Νικόλαος και Γκαμπούρα Αθηνά απέσπασαν από ένα αργυρό μετάλλιο, διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία «ψάρι» ενώ στην ίδια κατηγορία διακρίθηκαν με χάλκινο μετάλλιο οι chef Πλουμής Δημήτριος και Ψύλλος Γεώργιος. Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «μοντέρνα κουζίνα» απέσπασε ο chef Γεωργατζάς Κωνσταντίνος. Σε ομαδικό επίπεδο η ελληνική αποστολή κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην Team Grand Prix κατηγορία (menu 3 πιάτων με άγνωστα υλικά).

Την αποστολή συνόδευαν οι Μαστροδημήτρης Γεώργιος πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδας και το μέλος του δ.σ. Γκότσης Χρήστος team manager της ομάδας. Στήριξη παρείχε το μαγειρικό τμήμα του ΙΕΚ Σερρών. Το Φεστιβάλ διεξήχθη 13 με 16 Φεβρουαρίου 2014.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων ευχαριστεί τους χορηγούς – συνεργάτες της Λέσχης: Ginox, ΔΕΘ – Helexpo, Pyramis, makro, Panaritis, Egem, Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής, Food Festival Θεσσαλονίκης.

Διαφήμιση