Αρχική Ειδήσεις Κέιτ Μίντλεντον: Μεγάλος απών ο Ουίλιαμ από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι...

Κέιτ Μίντλεντον: Μεγάλος απών ο Ουίλιαμ από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο (Βίντεο)

Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα σε βίντεο, με το οποίο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο. Η παραδοχή της Κέιτ Μίντλεντον  ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο, το θάρρος που επέδειξε μιλώντας για την προσωπική της μάχη έχουν ξεσηκώσει ένα κύμα συμπαράστασης σε όλο τον κόσμο.

 

0
hqdefault
Διαφήμιση

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η Κέιτ Μίντλεντον ανακοινώνοντας, καθισμένη μόνη, σε ένα παγκάκι ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο. Το σοκ επισκίασε το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα, που συντάραξε τον κόσμο! Το μακελειό στη Μόσχα καλύφθηκε με κομμένη την ανάσα λεπτό προς λεπτό, από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος έχασε το ενδιαφέρον του για τη δραματική εξέλιξη στη ζωή της πριγκίπισσάς της Ουαλίας.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά το βίντεο με το οποίο η Κέιτ Μίντλεντον δημοσιοποίησε ότι πάσχει από καρκίνο (προφανώς στην κοιλιακή χώρα), τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από θεωρίες που επικρίνουν την εν γένει στάση του συζύγου της και διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τα πρώτα αρνητικά σχόλια είχαν να κάνουν με την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το πλευρό της, στη δύσκολη στιγμή της ανακοίνωσης -δημοσιοποίησης του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια. Άλλα σχόλια αφορούν στην υποκριτική όπως χαρακτηρίζεται στάση που τήρησε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στα βραβεία Bafta 2024!

“Όχι μόνο χειρίστηκαν το όλο θέμα με τον πιο άθλιο τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς με το όλο θέμα «Η Κέιτ είναι κακή στο photoshop», τώρα την βάζουν να καθίσει εκεί και να κάνει μια ανακοίνωση μόνη της. Ο Ουίλιαμ δεν μπορεί να καθίσει και να της κρατήσει το χέρι;“, αναφέρεται σε ανάρτηση στο X.

Ο Κρίστοφερ Μπούζι, επιχειρηματίας δημιουργός της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης spoutible.com σε ανάρτησή του κατηγόρησε ανοιχτά τον Ουίλιαμ ότι “πέταξε τη σύζυγό του, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, κάτω από το λεωφορείο με την εικόνα Photoshopped και μετά δεν ήταν καν στο βίντεο δίπλα της για να της δώσει ηθική υποστήριξη ενώ εκείνη μοιράστηκε τη διάγνωση του καρκίνου με τον κόσμο”.

Άλλη ανάρτηση παραπέμπει σε επικριτικό για τον Ουίλιαμ δημοσίευμα με τίτλο: “Γιατί η αποκάλυψη του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον κατέστησε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ ως κακοποιό;”

Πάντως, ο αδελφός της, Τζέιμς Μίντλετον, κατέφυγε στα social media για να εκφράσει δημόσια την αγάπη και τη συμπαράστασή του στην αγαπημένη του αδελφή.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο instagram, ο Τζέιμς Μίντλεντον έγραψε: “Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε και αυτό μαζί σου“. Ο Τζέιμς Μίντλετον συνόδευσε την ανάρτησή του με μια κοινή φωτογραφία τους από την παιδική τους ηλικία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

Την ίδια στιγμή πλήθος κόσμου συρρέει έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ, όπου αναρρώνει η πριγκίπισσα,  αφήνοντας λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης για τη μέλλουσα βασίλισσα της χώρας τους.

Η μητέρα της 7χρονης Mila Sneddon, που ξεπέρασε τον καρκίνο ενώ είχε στο πλευρό της την Κέιτ Μίντλεντον κατά τη διάρκεια της μάχης που έδινε, της έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα συμπαράστασης: “Δεν είσαι μόνη!” Η μαμά της Mila, Lynda, έγραψε στο X: “Είμαστε βαθιά θλιμμένοι στο άκουσμα της είδησης για την Catherine. Μια ευγενική στοργική ψυχή που πάντα υπερασπιζόταν τη Mila τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία της. Η Mila είναι εξίσου λυπημένη στο άκουσμα αυτών των ειδήσεων και θα την προσεγγίσει ιδιωτικά με τον δικό της τρόπο”.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις αποχώρησαν από το σχολείο Lambrook στο Bracknell για τις πασχαλινές διακοπές την Παρασκευή (22/03) και τα παιδιά θα περάσουν τώρα τις επόμενες εβδομάδες στο σπίτι με τη μητέρα τους. Η δημοσιοποίηση της ανακοίνωσής της την πρώτη ημέρα των πασχαλινών διακοπών μπορεί να είχε προγραμματιστεί έτσι ώστε τα παιδιά της να μην αντιμετωπίσουν αμέσως ερωτήσεις στο σχολείο τους.
Διαφήμιση