Αρχική Ειδήσεις Κέιτ Μίντλεντον: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της μετά την επέμβαση άνοιξε νέο...

Κέιτ Μίντλεντον: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της μετά την επέμβαση άνοιξε νέο κύκλο σεναρίων (Βίντεο)

Με ευχαριστίες για τη στήριξη του κόσμου τους 2 τελευταίους μήνες, η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίστηκε σε οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά της!

0
kate
Διαφήμιση

 

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλεντον μετά το σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά, στο οποίο υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή 10 Μαρτίου, Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύνταξη:ecozen.gr

Στη φωτογραφία που, όπως τονίζεται, τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, απεικονίζεται η πριγκίπισσα καθισμένη σε καρέκλα έχοντας τριγύρω της τα τρία παιδιά της που χαμογελούν ευτυχισμένα στον φακό, όπως και η ίδια!

Η ανάρτηση της φωτογραφίας συνοδεύεται από ένα μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας μαζί με ευχαριστίες για τη «συνεχή υποστήριξη του κοινού», όπως αναφέρεται.

«Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας και τη συνεχή στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Σημειώνεται ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται τρεις εβδομάδες πριν από την Κυριακή του Πάσχα, πράγμα που σημαίνει ότι για το 2024 πέφτει την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλεντον από φακό παπαράτσι να την απεικονίζει μέσα στο αυτοκίνητο με οδηγό τη μητέρα της, φωτογραφία που δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που εμφανίζεται στην επίσημη φωτογραφία που δημοσιοποίησε το παλάτι.

keit paparatsi

Το γεγονός αυτό έχει ξεσηκώσει ένα νέο κύμα σχολίων και σεναρίων στα social media που αμφισβητούν ότι η επίσημη φωτογραφία βγήκε μετά την επέμβαση της Κέιτ Μίντλεντον. Ήταν στις 4 Μαρτίου όταν εθεάθη στη θέση του συνοδηγού, με πρησμένο πρόσωπο, γυαλιά ηλίου, ενώ από το όχημα απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας της. Ακόμη, πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί σε τι είδους επέμβαση υποβλήθηκε η Κέιτ και γιατί χρειάζεται να περιμένει άλλους δύο μήνες για να αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση του BBC χρήστης σχολιάζει “Δεν νομίζω ότι πέρασε από αυτή την κακή φωτογραφία αυτοκινήτου σε αυτή την εμφάνιση μέσα σε λίγες μέρες. Λοιπόν, ό,τι κι αν είναι … οι φωτογραφίες είναι εύκολο να χειριστούν… είναι εύκολο να μοιράζεστε φωτογραφίες από λίγους μήνες πριν. Υποθέτω ότι θα την περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή της

Δεν νομίζω ότι πέρασε από αυτή την κακή φωτογραφία αυτοκινήτου σε αυτή την εμφάνιση μέσα σε λίγες μέρες. Λοιπόν, ό,τι κι αν είναι … οι φωτογραφίες είναι εύκολο να χειριστούν… είναι εύκολο να μοιράζεστε φωτογραφίες από λίγους μήνες πριν. Υποθέτω ότι θα την περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή της

Γενικότερα, τίποτα δεν φαίνεται να καθησυχάζει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Χρήστης του X (twitter) παρατήρησε ότι η Κέιτ  δεν φορά το δαχτυλίδι του αρραβώνα της

Άλλος χρήστης παρατήρησε ότι τα δέντρα που διακρίνονται στο φόντο της φωτογραφίας έχουν πολλά φύλλα για Φεβρουάριο μήνα στην Αγγλία, παραλείποντας ότι η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Μαρτίου.

Διαφήμιση