Αρχική Special Topics - 2 The Ellinikon Moments – Talks: Συνεχίζεται ο επιτυχημένος θεσμός με την ομιλία του Θωμά Δοξιάδη...

The Ellinikon Moments – Talks: Συνεχίζεται ο επιτυχημένος θεσμός με την ομιλία του Θωμά Δοξιάδη για την βιωσιμότητα

Ο  επιτυχημένος θεσμός  The Ellinikon Moments – Talks συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά με την ομιλία του Θωμά Δοξιάδη για την αρμονική συνύπαρξη της επιχειρηματικότητας με την βιωσιμότητα.

0
ελληνικό
Διαφήμιση

Η ενότητα Talks του θεσμού The Ellinikon Moments συνεχίζεται με μία ξεχωριστή ομιλία του Αρχιτέκτονα-Αρχιτέκτονα Τοπίου Θωμά Δοξιάδη με τίτλο «Επιχειρηματικότητα & Βιωσιμότητα. Αντίθεση ή Συμβίωση;».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στις 18:30, στο The Ellinikon Experience Centre, το πιο προηγμένο τεχνολογικά κέντρο επισκεπτών στην Ευρώπη, που βρίσκεται εντός του The Ellinikon Experience Park. Ο διακεκριμένος Έλληνας Αρχιτέκτονας – Αρχιτέκτονας Τοπίου, o οποίος υπογράφει τον σχεδιασμό και τη μελέτη του The Ellinikon Experience Park, καθώς και  τη μελέτη φύτευσης και την αδειοδότηση του The Ellinikon Park σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Sasaki,  θα εμπνεύσει το κοινό του δεύτερου Talk, δημιουργώντας μια σύνδεση μεταξύ των αρχών της βιωσιμότητας και της αρμονικής συμβίωσης ανθρώπου και περιβάλλοντος.

δοξιάδης

Παρουσιάζοντας έργα που αποτελούν πρότυπα ανάπλασης αειφόρου διαβίωσης, όπως το The Ellinikon Riviera Tower, το The Ellinikon Experience Park, το NaPraia (Πορτογαλία), το Gello (Ιταλία) κ.α., ο ομιλητής θα ενθαρρύνει τον διάλογο γύρω από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, την σχέση μεταξύ περιβάλλοντος και ανάπτυξης, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης καθώς και την θέση της Ελλάδας απέναντι στις περιβαλλοντικές προκλήσεις. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

The Ellinikon Moments | Talks

Ο θεσμός «The Ellinikon Moments» της  LAMDA Development, που περιλαμβάνει και τα Talks στοχεύει στην ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής του Ελληνικού, τιμώντας το παρόν, και προμηνύοντας το μέλλον του The Ellinikon. Τα Talksκαθιστούν το The Ellinikon Experience Centre και το The Ellinikon Experience Park σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας, γεμάτο πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες για όλους.

Η ενότητα Talks εγκαινιάστηκε επιτυχώς τον Οκτώβριο 2023 με την ομιλία του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη. Τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν νέες ενέργειες που θα καλύπτουν και τους τρείς θεματικούς άξονες του θεσμού Talks ,Culture, Heritage.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencecentre.theellinikon.com.gr

Η Εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming, από το κανάλι του The Ellinikon
THE ELLINIKON – YouTube

ελληνικό1

Σχετικά με τη LAMDA Development

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και τις Μαρίνες Φλοίσβου, Ελληνικού και Μεγάλων Σκαφών (mega yachts) Κέρκυρας. H LAMDA Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

 

 

Διαφήμιση