Αρχική Special Topics Αράχωβα: Συγκέντρωση για τον Όλιβερ στις 5μμ με αίτημα τη σύλληψη του...

Αράχωβα: Συγκέντρωση για τον Όλιβερ στις 5μμ με αίτημα τη σύλληψη του δράστη

Στην Αράχωβα οργανώνεται συγκέντρωση την Κυριακή 17/12 και ώρα 5μμ με αίτημα να βρεθεί ο δράστης που βασάνισε το χάσκι Όλιβερ, καθώς υπάρχουν κραυγές και ψίθυροι ότι η τοπική κοινωνία γνωρίζει και σιωπά!

0
Όλιβερ Αράχωβα σκίτσο
Διαφήμιση

Σε αναβρασμό βρίσκεται η κοινωνία που αναζητεί απαντήσεις στα ερωτήματα για τον άγριο βασανισμό στην Αράχωβα, του χάσκι Όλιβερ και στις 5μμ της Κυριακής 17/12 οργανώνεται στην περιοχή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σύνταξη: ecozen.gr

Την ίδια στιγμή, μια αλλόκοτη διαμάχη έχει ξεσπάσει στα social media, ανάμεσα σε εκείνους που απαιτούν δημόσια να κλείσει η υπόθεση για να μην χτυπηθεί ο τουρισμός στην Αράχωβα (!) και σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι πρέπει να ανοίξουν τα στόματά τους όσοι γνωρίζουν τον δράστη! 

Κλεονίκη Τόλα
Απόσπασμα από τις δηλώσεις της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα που επιμένει ότι ο Όλιβερ βασανίστηκε άγρια από ανθρώπινο χέρι

Σημειώνεται ότι από την ΕΛ.ΑΣ δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες, παρά τις προς εβδομάδος διαρροές ότι η υπόθεση είχε εξυχνιασθεί καθώς είχε διαπιστωθεί -σύμφωνα πάντα με διαρροές-ότι αγέλη σκύλων βασάνισε τον Όλιβερ. Η διαρροή προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ και τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν εκτενώς φιλοξενώντας μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες όλοι στην Αράχωβα γνωρίζουν τον δράστη, αλλά δεν τολμούν να τον αποκαλύψουν!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά πρόσφατη ανάρτηση στα social media προκάλεσε νέο κύκλο αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά με αφορμή βίντεο που ανήρτησε στο ΤΙΚ ΤΟΚ  ο παρουσιαστής Δημήτρης Μάρκου, δηλώνοντας πως “όσα cancel και να γίνουν, όσα Χ και και τραβήξετε, ο Παρνασσός ήταν, είναι, και θα είναι, το ωραιότερο βουνό στην Ελλάδα και την Ευρώπη”. Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε νέο κύκλο αντιδράσεων που σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον βασανισμό του Όλιβερ, σα να μην έχει συμβεί ποτέ.

Εν τω μεταξύ, τηλεοπτικές εκπομπές συνεχίζουν να αναδεικνύουν το γεγονός ότι γισ τα γεγονότα στην Αράχωβα υπάρχουν πληθώρα ανώνυμων καταγγελιών και πλέον διένεξη και μεταξύ δικηγόρων. Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση της δικηγόρου των φιλοζωικών οργανώσεων που αρχικά ήταν δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ και μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και την εκπομπή του Κώστα Τσουρού “Ακόμη δεν είδες τίποτα”

Τα σκυλιά έχουν μόνο ένα μειονέκτημα…

εμπιστεύονται τους ανθρώπους.
Elian J. Finbert#Αράχωβα #Ολιβερ #ΑΡΑΧΩΒΑ pic.twitter.com/k2hdmxiz0P

— evi pilatou (@EviPilatou) December 15, 2023

Διαφήμιση