Αρχική Special Topics Αράχωβα: Σάλος με τη φωτογραφία για τον Όλιβερ

Αράχωβα: Σάλος με τη φωτογραφία για τον Όλιβερ

Το θρίλερ στην Αράχωβα σχετικά με τον βασανιστή του χάσκι ‘Ολιβερ δεν έχει τέλος, καθώς η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει φωτογραφία που δείχνει άντρα να κινείται κοντά στο άτυχο σκυλί το βράδυ της αποτρόπαιας επίθεσης(!) και να κρατά ομπρέλα ενώ δεν έβρεχε! Την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ δεν προέβη στις προαναγγελθείσες (απο διαρροές) ανακοινώσεις περί αγέλης σκύλων στην Αράχωβα που …επιτέθηκε και …βίασε τον Όλιβερ και υποστηρίζει τώρα ότι η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί!

0
haski 1
Διαφήμιση

Νέα ανατροπή στην Αράχωβα σχετικά με τον βασανιστή του χάσκι Όλιβερ ο αποτρόπαιος θάνατος του οποίου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με την ΕΛ.ΑΣ να εξετάζει φωτογραφία που δείχνει άντρα με κουκούλα να κινείται κοντά στον Όλιβερ τη νύχτα της άγριας επίθεσης που δέχτηκε! Την ίδια στιγμή, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 17.00 μμ θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στην Αράχωβα. 

Σύνταξη: ecozen.gr

Όλα δείχνουν για τα δραματικά γεγονότα στην Αράχωβα ότι μετά απο εβδομάδες έντονων αντιδράσεων, πληροφοριών, καταγγελιών και ερωτηματικών των πολιτών αλλά και την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα, τη μόνη που εξέτασε ζωντανό τον Όλιβερ και απεφάνθη οτι το σκυλί βιάστηκε(!), η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει τώρα φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα κάμερα καταστήματος κατέγραψε τις κινήσεις ενός άντρα που βρίσκεται σε απόσταση πέντε μέτρων από τον Όλιβερ. Ο άγνωστος άνδρας φοράει κουκούλα, έχει περασμένη φωτογραφική μηχανή στον λαιμό του και φαίνεται να κρατάει ομπρέλα ενώ δεν βρέχει.

Στο επίμαχο καρέ ο Όλιβερ φαίνεται επίσης να πηγαίνει προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν τον ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο βίντεο και η σχετική φωτογραφία είναι τραβηγμένη τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, και κατατέθηκε χθες στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ενημερώθηκε ταυτόχρονα ο κηδεμόνας του Όλιβερ.

Τα νέα στοιχεία σχολίασε η Μάρθα Πουλτίδου – επικεφαλής Πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, σε ανάρτησή της στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για την αστυνομία που χειρίζεται την υπόθεση.

Η ίδια διευκρινίζει ότι «το υλικό αυτό είναι στα χέρια μου πολλές μέρες και σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι αυτός είναι ο ένοχος».

Η ανάρτηση της Μάρθας Πουλτίδου

«Προσπάθησε η ΕΛ.ΑΣ επί μέρες να μας πείσει, πως δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, που να δείχνει τον Όλιβερ με κάποιον άνθρωπο, πάρα μόνο με ζώα!!
Τι έχει να μας πει τώρα η εκπρόσωπος τύπου, που με στόμφο έκανε δηλώσεις περί συμμορίας σκύλων που βίασε τον Όλιβερ?
Είστε ΨΕΥΤΕΣ!!
Υ.Γ Το υλικό αυτό είναι στα χέρια μου πολλές μέρες και σε καμμιά περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι αυτός είναι ο ένοχος».

Υπενθυμίζεται οτι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 σε δημόσια τοποθέτησή της η εκπρόσωπος Τύπου η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε (στο 6. 40 του βίντεο)  Εγώ από τις συζητήσεις που έχω κάνει με τους συναδέλφους μου που βρίσκονται στην περιοχή και εξετάζουν το συγκεκριμένο θέμα, έχουν πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο και με τους κατοίκους, τους έχουν βοηθήσει αρκετά στις έρευνες, αλλά ξαναλέω δεν προκύπτει κάποιος ύποπτος και δεν προκύπτει μέχρι στιγμής από άνθρωπο, τουλάχιστον από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουμε εμείς στα χέρια μας κακοποίηση του συγκεκριμένου ζώου. Ξεκαθαρίζω, από το βιντεοληπτικό υλικό και από τις καταθέσεις των μαρτύρων. Φυσικά η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε σε ασφαλή αποτελέσματα και να μάθουμε όλοι μας τι έγινε τελικά με αυτό το ζώο.

Την ίδια στιγμή, στο X(twitter) συνεχίζονται οι χιλιάδες αναρτήσεις που ζητούν δικαίωση για τον άγριο βασανισμό του Όλιβερ!

 

Διαφήμιση