Αρχική Special Topics Αράχωβα: Οργή για τον φρικτό θάνατο σκύλου από βιασμό

Αράχωβα: Οργή για τον φρικτό θάνατο σκύλου από βιασμό

Ο φρικτός θάνατος του 8χρονου σκύλου Όλιβερ στην Αράχωβα από βιασμό (!) με αιχμηρό αντικείμενο έχει ξεσηκώσει σάλο στα social media και έχει τραυματίσει τη δημοφιλία της περιοχής που αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα.

0
skylos xaski 1 12 23
Διαφήμιση

Η αδιανόητη κτηνωδία στην Αράχωβα με θύμα το χάσκει Όλιβερ έχει προκαλέσει οργισμένες αναρτήσεις στα social media από χρήστες που ζητούν έρευνα σε βάθος ώστε να βρεθεί άμεσα ο αδίστακτος δράστης και να τιμωρηθεί από τις Αρχές!

Σύνταξη: ecozen.gr

Όλιβερ σκύλος Αράχωβα βιασμός

Το χάσκει βγήκε από το σπίτι του, άγνωστο πως, και δυστυχώς έπεσε στα χέρια κάποιου αδίστακτου. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση της κτηνιάτρου το ζώο βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα στα γεννητικά του όργανα που είχαν προκληθεί με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στο newsit.gr και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα εξηγεί πως δεν μπορεί να πιστέψει  ότι κάποιος βασάνισε με τόσο ειδεχθή τρόπο και βίασε τον αγαπημένο του σκύλο.

«Ο σκύλος έκανε βόλτες στην περιοχή. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, ήταν η μασκότ του χωριού. Τον είδα να γυρνάει στο σπίτι και έπαθα σοκ! Κατάλαβα πως κάποιος του έχει κάνει κακό. Το στόμα του ήταν πρησμένο, γιατί λογικά του το είχαν δέσει. Ήταν χτυπημένο στο σώμα του. Είδα και τα αίματα που έτρεχαν και κατάλαβα πως είναι κακοποιημένος».

Όλιβερ σκύλος Αράχωβα βιασμός

Την ίδια στιγμή πλήττεται η δημοφιλία ενός αγαπημένου χειμερινού προορισμού, ενώ η κοινωνία απαιτεί να ριχτεί φως στην υπόθεση και να βρεθεί ο δράστης του άγριου βασανισμού του σκύλου που έχασε τη μάχη για τη ζωή, παρά το γεγονός ότι χειρουργήθηκε.  Είναι χαρακτηριστικό ότι στο X (πρώην twitter) έχει δημιουργηθεί hashtag με τη λέξη “Αράχωβα” και χιλιάδες αναρτήσεις χρηστών με αίτημα την άμεση σύλληψη του δράστη που κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή διαθέτει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, να ενημερώσει πάραυτα την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας ή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος αυτής της φρικαλέας κακουργηματικής πράξης.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε.
Μολιέρος
Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει ΤΏΡΑ!🙏#ΑΡΑΧΩΒΑ pic.twitter.com/hgnom2c9Nm

— evi pilatou (@EviPilatou) December 2, 2023

Από τις δραματικές περιγραφές προκύπτει ότι ο Όλιβερ κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι που διέμενε και οι άνθρωποί του, του παρείχαν κάθε ιατρική βοήθεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Διαφήμιση