Αρχική Special Topics Αράχωβα: Νέα συγκέντρωση για τον Όλιβερ μετά τα περί αγέλης σκύλων(Βίντεο)

Αράχωβα: Νέα συγκέντρωση για τον Όλιβερ μετά τα περί αγέλης σκύλων(Βίντεο)

Σε αναβρασμό η κοινωνία μετά τις διαρροές ότι η ΕΛ.ΑΣ για τα γεγονότα στην Αράχωβα και τον άγριο βασανισμό του Όλιβερ θα ανακοινώσει ότι προκλήθηκαν από αγέλη σκύλων και όχι από ανθρώπινο χέρι. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου διοργανώνεται νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αράχωβα. Την ίδια στιγμή η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλη επιμένει ότι το χάσκι Όλιβερ βασανίστηκε από άνθρωπο ενώ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χιλιάδες αναρτήσεις ζητούν δικαιοσύνη για τον Όλιβερ

0
Αράχωβα Ολιβερ 17 Δεκεμβρίου
Διαφήμιση

Σάλο έχει προκαλέσει η διαρροή  του πορίσματος της ΕΛ.ΑΣ ότι στην Αράχωβα ο Όλιβερ βασανίστηκε άγρια από αγέλη σκύλων και όχι από άνθρωπο και οι πολίτες οργανώνουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή τη φορά  την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στον δημοφιλή προορισμό. Την ίδια στιγμή έχει ξεσηκωθεί κύμα συμπαράστασης  για την ιδιώτη κτηνίατρο Κλεονίκη Τόλη  τη μόνη που εξέτασε τον Όλιβερ ζωντανό και  διέγνωσε βασανισμό (βιασμό) του Όλιβερ με αιχμηρό αντικείμενο!

Σύνταξη: ecozen.gr

μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως και πολλά ΜΜΕ έχουν πάρει …φωτιά από διαμαρτυρίες πολιτών ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης του θανάτου του χάσκι Όλιβερ. Την ίδια στιγμή η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα επιμένει κατηγορηματικά ότι ο Όλιβερ βασανίστηκε από ανθρώπινο χέρι!

Εν τω μεταξύ,, ψηφιακές αφίσες, με συνθήματα σε οργίλο και καταγγελτικό ύφος θυμίζοντας  επικηρύξεις κακούργων, αποτυπώνουν την πρόθεση μιας μεγάλης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας, και όχι μόνο των φιλόζωων, να διαδηλώσει κατά της κακοποίησης των ζώων. «Η κοινωνία ζητά δικαιοσύνη για τον Ολιβερ», αναγράφεται σε μία από αυτές τις αυτοσχέδιες ηλεκτρονικές αφίσες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης στην οποία βρέθηκε στην Αράχωβα  ο Ολιβερ διενήργησε η ιδιώτης κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα, η οποία ανέφερε ότι βρήκε ένα ζώο βαριά κακοποιημένο από άνθρωπο, με δεδομένο ότι ο Όλιβερ ήταν 8 χρόνων και έως τότε απολύτως υγιής. Το σκυλί είχε αφεθεί από τον κηδεμόνα του ελεύθερο,  προκειμένου να περιηγηθεί στην περιοχή, όπως συνήθιζε. Εκείνο όμως εξαφανίστηκε και την επομένη βρέθηκε στο σπίτι του κηδεμόνα του σχεδόν λιπόθυμο και βαριά τραυματισμένο σε όλο το σώμα του. Φαινόταν να έχει δεχτεί χτυπήματα ακόμη και στο κεφάλι, ενώ είχε σπασμένα πλευρά. Ο πρωκτός του εμφάνιζε ίχνη διείσδυσης με αιχμηρό αντικείμενο.

Η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα το περιέθαλψε προσπαθώντας να το κρατήσει στη ζωή. Όμως, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και αφού είχαν παρέλθει 11 ώρες από τις επείγουσες επεμβάσεις της κτηνιάτρου, ο Όλιβερ κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Το πρώτο συμπέρασμά της, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη, καθώς δεν είχε αντικρίσει ποτέ πριν ένα τόσο άγρια κακοποιημένο ζώο παρά την πολυετή εμπειρία της, ήταν ότι ο Όλιβερ είχε βασανιστεί με μανία. «Ο δράστης είχε μένος», ήταν η χαρακτηριστική φράση της.

 

Πάρτυ στο twitter για αγελη ….

ΚΑΙ Ο …μΠΆΜΠΗς Ο ΣΟΥΓΙΆς

&nbs

Διαφήμιση