Αρχική Special Topics Εισαγγελία Αρ.Πάγου: Έρευνα για το βιασμό χάσκι στην Αράχωβα

Εισαγγελία Αρ.Πάγου: Έρευνα για το βιασμό χάσκι στην Αράχωβα

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μετά την Πανελλήνια οργή για τον βιασμό του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα, με αίτημα να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης!

0
skylos xaski 1 12 23
Διαφήμιση

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρενέβη για τον άγριο βασανισμό του σκύλου Όλιβερ στην Αράχωβα, που έχασε τη ζωή του, καθώς βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο το βράδυ της Κυριακής 26/11 από άτομο που αναζητείται! Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες σε σχέση με τον  βασανισμό του χάσκι, το σκυλί θα πρέπει να γνώριζε τον δράστη!

Σύνταξη:ecozen.gr

Όπως δήλωσε η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είμαστε στο ψάξιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε, το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες”.

Χάσκι Αράχωβα

Μετά τον Πανελλήνιο σάλο, την οργή και αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε κατεπείγουσα που υπογράφεται απο την αρμόδια για την προστασία των ζώων αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα. Την ίδια στιγμή το hastang Αράχωβα παραμένει ψηλά στη δημοφιλία στο X (twitter) με περισσότερες από 5.000 αναρτήσεις!

Η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε στην Εισαγγελία Λειβαδιάς, όπου υπάγεται η Αράχωβα κατεπείγουσα έρευνα προς εντοπισμό του δράστη, ενώ ζήτησε άμεση ενημέρωσή της για τις εξελίξεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τη στιγμή που καταγγέλθηκε ο άγριος βασανισμός του σκύλου Χάσκι απο τον κηδεμόνα του, η υπόθεση απασχολεί με χιλιάδες αναρτήσεις τα social media με αίτημα τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

 Το απάνθρωπο περιστατικό έχει κινητοποιήσει ήδη τις αστυνομικές και δημοτικές Αρχές της περιοχής, λόγω της πρωτοφανούς άγριας κακοποίησης του ζώου, το οποίο αν και κατόρθωσε να επιστρέψει σπίτι του, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά δεν επέζησε! Σύμφωνα με την εκτίμηση της επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθας Πουλτίδου «δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε, το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες!»

Παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη κακοποίηση και τον βασανιστικό θάνατο του σκύλου στην #ΑΡΑΧΩΒΑ .

“Ένα άγριο ζώο ποτέ δεν μπορεί να είναι τόσο αιμοβόρο όσο ένα ανθρώπινο ον .” -Ντοστογιέφσκι-

— ΑστραπόΓιαννος (@F0L2jldWQzGrO0B) December 4, 2023

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (26/11), όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω στην αυλή, καθώς ήθελε να πάει βόλτα.

Ενώ το περίμενε να επιστρέψει, το σκυλάκι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τότε, η οικογένεια ξεκίνησε να το ψάχνει μέχρι τα ξημερώματα στους δρόμους.

Μερικές ώρες μετά, το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Διαφήμιση