Αρχική Special Topics Μπόρνμουθ-Λούτον: Μαθήματα ήθους στο γήπεδο μετά το σοκ με τον Λόκιερ (Βίντεο)

Μπόρνμουθ-Λούτον: Μαθήματα ήθους στο γήπεδο μετά το σοκ με τον Λόκιερ (Βίντεο)

Σοκ και δέος από την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή Τομ Λόκιερ στον αγώνα της Premier League ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και στη Λούτον, και βαθιά υπόκλιση στους φιλάθλους των δυο αντίπαλων ομάδων που επί αρκετά λεπτά χειροκροτούσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του 29χρονου ποδοσφαιριστή και αρχηγού της Λούτον. Στην Ελλάδα, είναι άγνωστο πότε φίλαθλοι αντίπαλων ομάδων θα βρεθούν ξανά από κοινού στις κερκίδες. Προς το παρόν, όλοι οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών!

0
ποδοσφαιριστής κατάρρευση Μπόρνμουθ Λόκιερ
Διαφήμιση

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή Τομ Λόκιερ στον αγώνα της Premier League ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και στη Λούτον, ενώ οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων ένωσαν το χειροκρότημά τους απέναντι στον 29χρονο αρχηγό τη στιγμή που απομακρυνόταν με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Τραγική ειρωνεία: στην Ελλάδα εδώ και χρόνια έχει απαγορευτεί στους φιλάθλους αντίπαλων ομάδων να βρίσκονται ταυτόχρονα στις κερκίδες! Και σα να μην έφτανε αυτό, σήμερα διανύουμε την περίοδο των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών λόγω των πρόσφατων δραματικών επεισοδίων εξαιτίας των οποίων δίνει μάχη για τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός! 

Σύνταξη:ecozen.gr

Τόμ Λόκιερ ποδοσφαιριστής

Πιο αναλυτικά, ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, κατέρρευσε στο 60ο λεπτό του αγώνα με την Μπόρνμουθ για τη 17η αγωνιστική της Premier League, με την αναμέτρηση να διακόπτεται στο 65′ (1-1). Οι παίκτες και των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν γύρω από τον 29χρονο Ουαλό αμυντικό, ενώ εκείνος δεχόταν ιατρική φροντίδα. Ο άτυχος παίκτης είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο του δόθηκε το «πράσινο φως» να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση.

Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας ενώ οι παίκτες των ομάδων κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια εμφανώς σοκαρισμένοι. Ο αρχηγός της Λούτον αποχώρησε τελικά με φορείο από το γήπεδο, με τον κόσμο να χειροκροτά και να προσεύχεται να πάνε όλα καλά σχετικά με την υγεία του ποδοσφαιριστή.

Πριν αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, ευχαρίστησε δακρυσμένος τον κόσμο και τους ζήτησε να συνεχίσουν να τραγουδούν για τον Λόκιερ.

Δείτε τα συγκλονιστικά λεπτά που οι φίλαθλοι Μπόρνμουθ και Λούτον καταχειροκροτούν τον προπονητή του 29χρονου ποδοσφαιριστή, σε ένδειξη συμπαράστασης και προσευχής!

 Λίγα λεπτά μετά ήρθαν και τα πρώτα νέα, τα οποία ήταν άμεσα και φαίνεται πως είναι και ευχάριστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. «Eίναι ξύπνιος και ανταποκρίνεται», τόνισε ο γιατρός της Μπόρνμουθ και καθησύχασε προς το παρόν άπαντες σχετικά με τον Τομ Λόκιερ. Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

ΠΗΓΗ:BBC SPORT

Διαφήμιση