Αρχική Special Topics Ανασκόπηση 2023:Η ομάδα Up Stories έγραψε ιστορία (Βίντεο)

Ανασκόπηση 2023:Η ομάδα Up Stories έγραψε ιστορία (Βίντεο)

Τα γεγονότα του 2023 τόσο παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, θα μείνουν στην ιστορία καθώς ήταν ακραία εδώ και πολλές δεκαετίες και σε κάποιες περιπτώσεις -όπως οι υψηλές θερμοκρασίες- μοναδικά στην ιστορία της υφηλίου, ενώ πολλά από αυτά “μίλησαν” μέσα από τις εικόνες που κατέγραψε από ψηλά η ομάδα Up Stories! 

0
Up Stories
Διαφήμιση

Το 2023 είναι η χρονιά που θα μείνει στην Παγκόσμια ιστορία ως το έτος των ακραίων φαινομένων μέρος των οποίων συνέβησαν στην Ελλάδα, και καταγράφηκαν από ψηλά με την κάμερα του Up Stories.

Σύνταξη:ecozen.gr

Ακραία δυστυχήματα σαν τη τραγωδία των Τεμπών και την πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Κάρυστο, ακραίες υψηλές θερμοκρασίες σαν τον καύσωνα των 77 βαθμών Κελσίου(!), ακραίες πυρκαγιές σαν αυτές στη Ρόδο, την Αλεξανδρούπολη και την Πάρνηθα, ακραίες πλημμύρες σαν τα γεγονότα στη Θεσσαλία σημάδεψαν το 2023 και το Up Stories τα έκανε γνωστά παγκοσμίως μέσα από εντυπωσιακά πλάνα που δεν χρειάζονται περιγραφή.

Τα γεγονότα του 2023 τόσο παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, θα μείνουν στην ιστορία καθώς ήταν ακραία εδώ και πολλές δεκαετίες και σε κάποιες περιπτώσεις -όπως οι υψηλές θερμοκρασίες- μοναδικά στην ιστορία της υφηλίου πολλά από αυτά “μίλησαν” μέσα από τις εικόνες που κατέγραψε από ψηλά η ομάδα Up Stories 

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη μοιραία νύχτα της 23ης Αυγούστου 2023 που εκδηλώθηκε η φωτιά στη Φυλή και εξαπλώθηκε ως τα ξημερώματα μέχρι την Πάρνηθα, έφερε στο φως η ομάδα Up Stories και περιλαμβάνεται στην ανασκόπηση του 2023. 

Τσολίαδες καύσωνας 2023

Σε μια άλλη εξέλιξη η ομάδα του Up Stories είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν το καλοκαίρι σε συνθήκες ακραίου καύσωνα κατέγραψε με θερμικές κάμερες, σε συνεργασία με τη μονάδα METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και την τεχνολογική υποστήριξη του Drone House,77 βαθμούς Κελσίου στο Ηρώδειο και 70 βαθμούς Κελσίου στα φυλάκια των τσολιάδων στο Σύνταγμα!

Το Up Stories δημοσίευσε βίντεο με την ανασκόπηση του 2023, μιας χρονιάς με γεγονότα που μας πλήγωσαν βαθιά. Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς ήταν το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με συνολικά 57 νεκρούς εκ των οποίων τα περισσότερα θύματα ήταν νέα σε ηλικία καθώς επέστρεφαν για τις σπουδές τους στην Θεσσαλονίκη από το τριήμερο της Αποκριάς.

Το καλοκαίρι στιγματίστηκε από τις θερμοκρασίες ρεκόρ που σημειώθηκαν στην χώρα μας και στην συνέχεια από τις μεγάλες φωτιές σε Ρόδο, Αττική και Έβρο. Με την τελευταία να χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη σε έκταση στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας βιβλικών καταστροφών καθώς η κακοκαιρία Daniel προκαλεί αρχικά τεράστιες καταστροφές στην πόλη του βόλου και στην συνέχεια μετατρέπει τον κάμπο της Θεσσαλίας, μέρος της πόλης της Λάρισας καθώς και τα χωριά Παλαμάς, Βλοχός και Μεταμόρφωση σε μια απέραντη λίμνη ενώ η Λίμνη Κάρλα πενταπλασιάζει το μέγεθος της με αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα να είναι μέχρι και σήμερα κάτω από τον νερό.

Η Ομάδα Up Stories έριξε φως ακόμη και στο σκάνδαλο του λουκέτου στο ΟΑΚΑ όπου
βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα μετά από παρέμβαση εισαγγελέα!
ΠΗΓΗ:Up Stories
Διαφήμιση