Αρχική COVID-19 Αγκαλιά με πρόβατο – Εναλλακτική λύση στη μοναξιά δίνει φάρμα στη Γερμανία

Αγκαλιά με πρόβατο – Εναλλακτική λύση στη μοναξιά δίνει φάρμα στη Γερμανία

0
πρόβατο
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ένα πρωτότυπο και εναλλακτικό τρόπο στην αντιμετώπιση του αισθήματος της μοναξιάς, που έχει επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προσφέρει ένα αγρόκτημα στην Γερμανία, παροτρύνοντας τους επισκέπτες να αγκαλιάσουν έναν πρόβατο.

“Έχουμε υπέροχα πρόβατα εδώ που τους αρέσουν πολύ οι επισκέπτες” τόνισε η Λέξα Φος, η οποία έχει οργανώσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο αγρόκτημα, κοντά στο Χάτινγκεν της δυτικής Γερμανίας, με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν καλύτερη σχέση με τα ζώα και να έρθουν πιο κοντά σε αυτά.

Πρόκειται για μία εναλλακτική λύση που έχει στόχο να προσφέρει χαρά στους επισκέπτες του αγροκτήματος, μέσω της επαφής με ένα πρόβατο. Μία αγκαλιά με ένα πρόβατο στη φύση χωρίς μάσκες και χωρίς την σκέψη της πανδημίας, προβλέπεται να δώσει χαρά σε όσους το δοκιμάσουν.

“Επιτρέπω στον κόσμο να επισκέπτεται τα πρόβατα χωρίς συνοδεία και να περνούν ωραία μαζί τους στη φύση, μακριά από μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις”, εξήγησε η Λέξα Φος.

Για την επίσκεψη στο αγρόκτημα, απαιτείται το κλείσιμο ραντεβού.

Οι «συνεδρίες», αν και ενθαρρύνονται να κάνουν κάποια δωρεά στη φάρμα, είναι δωρεάν και δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πλησιάσουν τα πρόβατα όσο θέλουν.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση