Αρχική Ενέργεια Επιπλέον έκπτωση από τη ΔΕΗ εξαιτίας της “Μήδειας” -Συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης

Επιπλέον έκπτωση από τη ΔΕΗ εξαιτίας της “Μήδειας” -Συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης

0
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΜΗΔΕΙΑ" / ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Πρόσθετες ελαφρύνσεις στους λογαριασμούς ρεύματος των πληγέντων από την κακοκαιρία “Μήδεια” ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ΔΕΗ, την ώρα που οι εργασίες αποκατάστασης ηλεκτροδότησης δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί για αρκετά νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα για 5η ημέρα λόγω βλαβών στις γραμμές χαμηλής τάσης.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΕΔΔΗΕ για την αφαίρεση των Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών, η ΔΕΗ θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους. Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού. 

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών. Ενώ, αφορά όλους όσους υπέστησαν διακοπή ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας, ανεξάρτητα αν κράτησε μία ή περισσότερες ημέρες. 

Διαφήμιση