Αρχική COVID-19 Όλο το 2020 σε ένα συγκινητικό βίντεο 4 λεπτών

Όλο το 2020 σε ένα συγκινητικό βίντεο 4 λεπτών

0
2020
Εικόνα: pixabay/geralt
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozengr

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του 2020, μιας χρόνιας γεμάτης δυσκολίες. Η χρονιά αυτή της πανδημίας του κορονοϊού, που στέρησε τη ζωή σε πλήθος ανθρώπων, φτάνει στο τέλος της. Κάνοντας λοιπόν, μια ανασκόπηση του 2020 ο Ελβετός καλλιτέχνης Cee-Roo, δημιούργησε ένα βίντεο 4 λεπτών, που περιλαμβάνει όλα τα κεντρικά ζητήματα που συνέβησαν φέτος.

“Πρωταγωνιστής” στο βίντεο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον κορονοϊό και την πανδημία. Ο καθημερινός αγώνας του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού για την αντιμετώπιση της λοίμωξης. Τα περιοριστικά μέτρα και η πειθαρχία των πολιτών. Η απώλεια αγαπημένων προσώπων και συμπολιτών. Η μάχη των ασθενών στα νοσοκομεία. Οι ερημωμένες μεγαλουπόλεις. Όλα αυτά αποτέλεσμα του κορονοϊού. Όλα αυτά στιγμάτισαν το 2020.

Ωστόσο, ο χρόνος που πέρασε δεν ήταν μονάχα η πανδημία. Πολλά άλλα ζητήματα και θέματα άφησαν το στίγμα τους, οι φωτιές στην Αυστραλία, η έκρηξη στη Βηρυτό, ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και του Μαραντόνα, η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και το κίνημα Black Lives Matter και η εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

 

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση