Αρχική Ζώα Ο «θαλάσσιος άγγελος» έκανε την εμφάνισή του και έγινε viral (βίντεο)

Ο «θαλάσσιος άγγελος» έκανε την εμφάνισή του και έγινε viral (βίντεο)

0
θαλάσσιος άγγελος
Διαφήμιση

Την εμφάνισή του κάτω από πάγο στη Λευκή Θάλασσα της Ρωσίας, έκανε ένα πλάσμα γνωστό ως «θαλάσσιος άγγελος». Ο Alexander Semenov, βιολόγος της θάλασσας και ειδικευμένος στα ασπόνδυλα κατέγραψε αυτό το παράξενο πλάσμα της θάλασσας, αποκαλύπτοντας την ομορφιά που κρύβει ο βυθός.

Ο Alexander Semenov είναι επίσης ο επικεφαλής της ομάδας των δυτών στον Λευκό Βιολογικό Σταθμό του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, όπου οργανώνει συχνά καταδύσεις σε δύσκολες συνθήκες και επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από 9 χρόνια εμπειρίας στον βυθό που ενδιαφέρεται κυρίως για την επιστημονική μακροφωτογραφία σε φυσικά περιβάλλοντα. Όπως ανέφερε:

«Αυτή η πρακτική καθιστά δυνατή την παρατήρηση ζώων που δεν μπορούν να μελετηθούν σωστά υπό εργαστηριακές συνθήκες, όπως μαλακών σωματικών πλαγκτονικών οργανισμών ή στάσιμων μορφών ζωής που ζουν στον πυθμένα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να μελετήσω την υποβρύχια ζωή μέσω φακών κάμερας και να ενισχύσω το ενδιαφέρον των ανθρώπων για τη θαλάσσια βιολογία. Το κάνω αυτό κοινοποιώντας όλα τα ευρήματά μου μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και στην πραγματική ζωή, μέσω δημόσιων διαλέξεων, ταινιών, εκθέσεων και διαφόρων εκδηλώσεων».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομορφιά του μικροσκοπικού αυτού θαλάσσιου πλάσματος:

*Για την σημερινή εικόνα του κορονοϊού δείτε το live εδώ

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση