Αρχική COVID-19 Βέλγοι ζαχαροπλάστες δημιουργούν πασχαλινά γλυκά με συμβολισμούς για τον κορονοϊό

Βέλγοι ζαχαροπλάστες δημιουργούν πασχαλινά γλυκά με συμβολισμούς για τον κορονοϊό

0
Γλυκά - Πάσχα
Διαφήμιση

Οι ζαχαροπλάστες και οι σεφ στο Βέλγιο προσπαθούν παρά τη δύσκολη εποχή, που διανύουμε εξαιτίας κορονοϊού να είναι σε ένα σχετικό εορταστικό κλίμα.

Συγκεκριμένα, συνεχίζουν να παρασκευάζουν τις πασχαλινές λιχουδιές τους, παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της επιδημίας του νέου κορονοϊού κι ενώ τα εργαστήρια σοκολάτας παραμένουν ανοικτά προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης των παραγγελιών τους.

https://www.instagram.com/p/B-xc7G_Jh84/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Για παράδειγμα, ο σεφ Μάικλ Λούις Άντερσον έφτιαξε ένα σοκολατένιο σκηνικό, βασισμένο στον μύθο του Αισώπου ο Λαγός και η Χελώνα, προκειμένου να υπενθυμίσει στον κόσμο να μείνει στο σπίτι του. «Δεν θα πρέπει να βρίσκεστε έξω και να τρέχετε, διότι πρέπει να είστε προστατευτικοί αυτές τις δύσκολες ώρες και η χελώνα στην πραγματικότητα μένει στο σπίτι της, δηλαδή στο καβούκι της», είπε ο Λούις Άντερσον.

Από την πλευρά του, μπορεί ο Βέλγος σοκολατοποιός Ζερόμ Γκριμονπόν να αποφάσισε να κλείσει το κατάστημά του στις Βρυξέλλες, όταν επιβλήθηκαν τα μέτρα καραντίνας τη 18η Μαρτίου, ωστόσο, το ξανάνοιξε έκτοτε και κάνει επίσης και παραδόσεις, στέλνοντας τις σοκολατένιες δημιουργίες του διακοσμημένες με μπαλόνια.

ΠΗΓΗ: olivemagazine.gr


*Παρακολουθήστε μέσα από το live blog του www.ecozen.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών. Μέτρα προστασίας από τον ιό και προτάσεις ειδικών και ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο live blog του www.ecozen.gr.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση