Αρχική Ζώα Μελβούρνη: Αγκαλιασμένοι χήροι πιγκουίνοι «αρμενίζουν» τον ορίζοντα

Μελβούρνη: Αγκαλιασμένοι χήροι πιγκουίνοι «αρμενίζουν» τον ορίζοντα

1
ed
Διαφήμιση

Υπό το πρίσμα της πανδημίας του κορονοϊού, πολλοί άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να επανεκτιμήσουν τη ζωή τους και τους ανθρώπους γύρω τους. Σε τελική ανάλυση, είναι πάντα κάπως ευκολότερο να εκτιμήσεις τα πράγματα όταν απομακρύνονται ξαφνικά από εσένα, ακόμη και αν είναι προσωρινά, παρά να τα εκτιμάς ενώ τα έχεις ακόμα.

Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη οι περισσότεροι από εμάς να αναζητούμε ανθρώπινη επικοινωνία τώρα περισσότερο από ποτέ και βρίσκουμε τρόπους για να έχουμε υγιείς κοινωνικές εμπειρίες ακόμη και ακολουθώντας τους κανόνες της κοινωνικής απόστασης.

Ο φωτογράφος Tobias Baumgaertner τράβηξε μια φωτογραφία δύο χήρων πιγκουίνων που αγκαλιάστηκαν και παρηγορούσαν ο ένας τον άλλο ενώ κοιτούσαν τον ορίζοντα της Μελβούρνης.

«Πέρασα 3 πλήρεις νύχτες σε  αυτήν την αποικία πιγκουίνων έως ότου μπόρεσα να βρω αυτήν την εικόνα. Οι μικροί πιγκουίνοι κινούνται συνεχώς, Τρίβοντας τα βατραχοπέδιλα τους στις πλάτες του άλλου και καθαρίζοντας το ένα το άλλο, ήταν πολύ δύσκολο να τραβήξω ένα πλάνο, αλλά κατάφερα να είμαι τυχερός σε μια όμορφη στιγμή. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη στιγμή όσο και εγώ», έγραψε ο Tobias στο Instagram.

Προφανώς, οι εθελοντές είπαν στον Tobias ότι οι πιγκουίνοι δημιούργησαν αυτήν τη φιλία αφού έχασαν τους συντρόφους τους και τώρα συναντώνται τακτικά για να παρηγορούν ο ένας τον άλλον.

«Ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι δύο πιγκουίνοι φρόντιζαν ο ένας τον άλλο ξεχώριζε από ολόκληρη την αποικία. Ενώ όλοι οι άλλοι πιγκουίνοι κοιμόντουσαν ή έτρεχαν τριγύρω, αυτοί οι δύο φαινόταν να στέκονται εκεί και να απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο που ήταν μαζί, κρατώντας ο ένας τον άλλον από τα βατραχοπέδιλα τους και μιλούσαν για πράγματα πιγκουίνων.

Ο πόνος τους έφερε μαζί. Υποθέτω ότι μερικές φορές βρίσκεις αγάπη όταν την περιμένεις. Είναι προνόμιο να αγαπάς πραγματικά κάποιον, και είναι παράδεισος όταν σε αγαπούν και αυτοί», είπε επίσης ο φωτογράφος.

ΠΗΓΗ: boredpanda.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here