Αρχική COVID-19 Σοκολατένια λαγουδάκια με μάσκα φέρνουν σπάνια χαρά εν μέσω lockdown (βίντεο)

Σοκολατένια λαγουδάκια με μάσκα φέρνουν σπάνια χαρά εν μέσω lockdown (βίντεο)

0
Σοκολατένια λαγουδάκια με μάσκα φέρνουν σπάνια χαρά εν μέσω lockdown (βίντεο)
Διαφήμιση

Λαγουδάκια σοκολάτας που φορούν προστατευτικές μάσκες ξεπροβάλλουν από τα ράφια σε ένα ζαχαροπλαστείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Τάσο Βαζάκα να θέλει να δώσει στους ανθρώπους έναν λόγο να χαμογελούν, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι κατασκευαστές κέικ χρησιμοποίησαν φοντάν για να φτιάξουν τις προστατευτικές μάσκες και τις τοποθέτησαν στα πρόσωπα των λαγών σοκολάτας που είχαν ήδη αθλητικά μπλε προστατευτικά γάντια.

Καταστήματα κέικ και αρτοποιεία στην Ελλάδα παρέμειναν ανοιχτά κατά τη διάρκεια της αυστηρής απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ελλάδα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, αλλά οι αρχές έχουν εντείνει την καταστολή των παραβιάσεων κλεισίματος πριν από το Πάσχα, η οποία γιορτάζεται από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στις 19 Απριλίου.

Ο πελάτης Σταύρος Φούτζιτζης αγόρασε τα κουνελάκια και σκοπεύει να τα στείλει στα εγγόνια του στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με πληροφορίες από: euronews.com


*Παρακολουθήστε μέσα από το live blog του www.ecozen.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών. Μέτρα προστασίας από τον ιό και προτάσεις ειδικών και ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο live blog του www.ecozen.gr.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση