Αρχική COVID-19 Εγκατάσταση τηλεματικής στα Μέσα Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης

Εγκατάσταση τηλεματικής στα Μέσα Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης

0
ΜΜΜ Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Θεσσαλονίκη
Διαφήμιση

Την σταδιακή εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής αποφάσισε το ΔΣ του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου για τις 25 γραμμές που πρόσφατα δόθηκαν με σύμβαση στα ΚΤΕΛ από τον ΟΑΣΘ για (2) χρόνια με (120) νέα οχήματα και περισσότερα από δυο χιλιάδες (2000) καθημερινά δρομολόγια. Με τον τρόπο αυτό και σειρά άλλων μέτρων θα βελτιωθεί σημαντικά η εξυπηρέτηση των πολιτών, εν μέσω κορονοϊού.

«Με νέα τηλε-σύσκεψη επιβεβαιώθηκε σήμερα η ετοιμότητα, η διάθεση συνεργασίας, η σταδιακή απαραίτητη έναρξη εγκατάστασης της τηλεματικής, ενώ συγκροτήθηκαν και εγκρίθηκαν οι διαδικασίες Πιστοποιήσεων του μεγάλου αυτού εγχειρήματος, ύψους περίπου 22 εκ. ευρώ το χρόνο, σε συνεργασία με Ανεξάρτητη Ελεγκτική Εταιρεία ώστε, μόλις ενταχθούν και οι υπόλοιπες (14) γραμμές (Σίνδος, Ιωνία, Ωραιόκαστρο, Μάλγαρα, Κουφάλια, Καλλιθέα, Λαγκαδά, Μελισσοχώρι), να ανακουφιστούν περισσότεροι από 100.000 κάτοικοι και εργαζόμενοι των περιοχών αυτών, σε σύμπραξη με τον ΟΑΣΘ και τα εμπλεκόμενα ΚΤΕΛ -τους υπευθύνους των οποίων ευχαριστούμε- και με τη στήριξη των οικονομολόγων και συγκοινωνιολόγων μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, συγκοινωνιολόγος κ. Γιάννης Τόσκας.

ΜΜΜ θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που διανύουμε θα ενσωματωθούν αρχικά οι γραμμές της ΔΕ Καλοχωρίου και εξωτερικών περιοχών του Ευόσμου και μέσα στην ερχόμενη (Μ. Εβδομάδα) οι γραμμές της Σίνδου, των Μαλγάρων και των Κουφαλίων.

Η διαδικασία της απόλυτα οργανωμένης εργασίας εξ’ αποστάσεως και εγκρίσεως των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας από πλευράς του ΟΣΕΘ αποτελούν το απαραίτητο βήμα για να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες των παρόχων συγκοινωνίας, ανακουφίζοντας το επιβατικό κοινό, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού Covid-19.


*Παρακολουθήστε μέσα από το live blog του www.ecozen.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών. Μέτρα προστασίας από τον ιό και προτάσεις ειδικών και ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο live blog του www.ecozen.gr.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Αρωγός στις προσπάθειες εύρεσης θεραπειών και η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΟ Κυριάκος Μητσοτάκης υπέρ της αγοράς «πατεντών» για νέα εμβόλια και τεστ ταχείας ανίχνευσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ