Αρχική COVID-19 Παρατείνεται το κλείσιμο σχολείων και Πανεπιστημίων για άλλες 15 ημέρες

Παρατείνεται το κλείσιμο σχολείων και Πανεπιστημίων για άλλες 15 ημέρες

0
Απολύμανση για κορονοϊό, κορονοϊός
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
Διαφήμιση

«Λουκέτο» διαρκείας μπαίνουν σε σχολεία και πανεπιστήμια, από την επέλαση του φονικού κορονοϊού στη χώρα μας, αφού παρατείνεται το κλείσιμο των σχολικών μονάδων δημοσίων και ιδιωτικών για άλλες 15 ημέρες, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, υπό το φόβο της ραγδαίας εξάπλωσης της ιογενούς πνευμονίας Covid-19. Αυτό σημαίνει ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως τις 10 Απριλίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας είπε, ότι τα σχολεία θα ανοίξουν μετά το Πάσχα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραταθεί η σχολική χρονιά, να μειωθεί η ύλη για τις Πανελλήνιες, ενώ τόνισε ότι δεν χάνεται η Ακαδημαϊκή χρονιά.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναμένεται να δημοσιευθεί το Σάββατο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Η 10η Απριλίου είναι ημέρα Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Λαζάρου και έτσι τα σχολεία πλέον θα ανοίξουν μετά το Πάσχα.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση