Αρχική COVID-19 Κορονοϊός: Κλείνουν παραλίες και χιονοδρομικά με εντολή Μητσοτάκη

Κορονοϊός: Κλείνουν παραλίες και χιονοδρομικά με εντολή Μητσοτάκη

0
Παραλία, καλοκαίρι
Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαφήμιση

Ενισχύονται τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνουν και οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα.

«Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο Twitter.

«Λουκέτο» πλαζ Βουλιαγμένης

Τέλος, λόγω κορονοϊού στις οργανωμένες πλαζ της Βουλιαγμένης, στην Ακτή και στον Αστέρα μετά τη σημερινή κοσμοσυρροή. O Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βουλιαγμένης και επισήμανε στους υπεύθυνους ότι είναι αδιανόητο να επιτρέπεται η είσοδος. Πληροφορίες λένε, πως τα εισιτήρια που έκοψε από το πρωί η πλαζ της Βουλιαγμένης ανέρχονται σε 2.500 με τους λουόμενους να ξεπερνούν τους 3.000!

Έκλεισαν την πλαζ Βουλιαγμένης και την παραλία του Αστέρα

Λιγότερος κόσμος βρέθηκε και στην οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας περίπου 150 ωστόσο στην ελεύθερη ανατολική παραλία της Βάρκιζας οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 500! Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, επικοινώνησε και με τους αρμόδιους της Λίμνης Βουλιαγμένης και τόνισε ότι θα πρέπει να εξυπηρετούν μέχρι 60 άτομα ημερησίως και αυτοί προφανώς να έχουν το απαραίτητο έγγραφο που θα τους επιτρέπει να κάνουν χρήση των ιαματικών υδάτων για λόγους υγείας. Τέλος, η Δημοτική Αστυνομία από το πρωί, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους σε όλα τα καταστήματα εστίασης για το εάν εφαρμόζουν πλήρως τα μέτρα.

Με πληροφορίες από: notiareport.gr

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση