Διαφήμιση
Το τέταρτο κρούσμα κορoνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής και πρόκειται για μια Ελληνίδα 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία.
Διαφήμιση
Το τέταρτο κρούσμα κορoνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής και πρόκειται για μια Ελληνίδα 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία.
Μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Η 36χρονη είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στις 12:30 στο Υπουργείο Υγείας θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, με επικεφαλής τον κ. Σωτήρη Τσιόδρα.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.