Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Αναμένεται διψήφια αύξηση των Νορβηγών τουριστών το 2019

Αναμένεται διψήφια αύξηση των Νορβηγών τουριστών το 2019

0
φωτό 1
Διαφήμιση

Οι κυριότεροι Νορβηγοί Τ.Οs κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης REISELIVSMESSEN που πραγματοποιήθηκε στο Όσλο, προβλέπουν πως θα υπάρξει διψήφια αύξηση των αφίξεων προς την Ελλάδα το 2019. Οι Τ.Οs, αναμένουν η αύξηση να είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη περσινή που κινήθηκε στα επίπεδα του 11,6%.

Στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε 11-13 Ιανουαρίου 2019, ο ΕΟΤ έλαβε μέρος για πρώτη φορά, με συνεκθέτες την Περιφέρεια Κρήτης και κοινοπραξία ξενοδοχείων από το Ρέθυμνο.

Στην Έκθεση παραβρέθηκε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ και μέλος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Γούλιος, ο οποίος με τον Αν. Προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Παύλο Μούρμα, είχε συναντήσεις με τον Διευθυντή Νορβηγίας-Φινλανδίας του Τ.Ο. APOLLO κ. Erik Haug και τον Production & Optimization Manager κ. Matthias Karlsson, προκειμένου να εξεταστούν οι περαιτέρω ενέργειες συνδιαφήμισης και προωθητικών δράσεων οι οποίες θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα.

φωτό 1
Από αριστερά: ο κ. Γιάννης Γούλιος, Αν. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, η κ. Νίκη Καμπά, Επιτετραμμένη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Όσλο, ο κ. Παύλος Μούρμας, Αν. Ποϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας και ο κ. Βασίλης Γιασκουλίδης, στέλεχος της Ελληνικής Πρεσβείας.

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν με εκπροσώπους και ιδιοκτήτες μικρότερων τουριστικών γραφείων που προωθούν αποκλειστικά την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, όπως το HELLAS SPESIALISTEN, ή περιλαμβάνουν την Ελλάδα στα προγράμματα τους, όπως τα Γραφεία JOMFRUREISER με εναλλακτικές δραστηριότητες και PEER GYNT TOURS, online πρακτορεία και πλατφόρμες, όπως η REISEGIGANTEN, καθώς και με δημοσιογράφους από τα μεγαλύτερα τουριστικά περιοδικά της Νορβηγίας REIS, VAGABOND και REISELYST.

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκαν,η Επιτετραμμένη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Όσλο κ. Νίκη Καμπά, καθώς και το στέλεχος της Ελληνικής Πρεσβείας κ. Βασίλης Γιασκουλίδης.

Σημειώνεται ότι στην Έκθεση συμμετείχαν συνολικά 177 εκθέτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τουριστικά γραφεία και εκπρόσωποι κρατικών οργανισμών τουρισμού κυρίως από χώρες εκτός Ευρώπης, ενώ την επισκέφθηκαν περισσότερα από 30.000 άτομα.

Σχετικά Άρθρα:

 

Διαφήμιση