Αρχική Ειδήσεις 20 μυστικά για να γίνεται ο καλύτερος …εαυτός σας!

20 μυστικά για να γίνεται ο καλύτερος …εαυτός σας!

0
Διαφήμιση

Ποιος δεν θέλει να δείχνει νεότερος, να έχει ένα λαμπερό δέρμα και να αισθάνεται όμορφος; Μερικά πολύ απλά μυστικά θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας.

 1. Το κορυφαίο μυστικό αντιγήρανσης είναι να κάνεις στην ζωή σου αυτό που αγαπάς 

Η ευτυχία δημιουργεί μια φυσική νεανική λάμψη στον καθένα. Όταν ζεις τα πάθη σου, αποπνέεις χαρά η οποία σε εμπνέει να κάνεις περισσότερες επιλογές βασισμένες σε αυτό το συναίσθημα. Αντίθετα, το άγχος σου απομυζά τη ζωή και ενισχύει αποφάσεις οι οποίες στηρίζονται στην αντίδραση.

2. Φόρεσε ότι θέλεις να φορέσεις

Το πώς ντύνεσαι είναι μια έκφραση του εαυτού σου. Αν νιώθεις νέα στην καρδιά ακολούθησέ το και στην εμφάνιση. Αν νιώθεις αυτοπεποίθηση με ένα συγκεκριμένο ρούχο απλά φόρα το, η ιδέα «να ντύνεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου» δεν είναι απαραίτητα η πιο καλή.

3. Φτιάξε μια ρουτίνα περιποίησης

Δενείναιπολυτέλεια. Είναιανάγκη.  

4. Ερωτικήζωή

Δενχρειάζονταιεπεξηγήσεις. Ενίσχυσε την ερωτική σου ζωή ή απέκτησε μια.

5. Μεγαλώνεις

Δες το σαν μια αλλαγή, σαν ένα μάθημα. Δες το σαν μια ευκαιρία να εξελιχθείς παρά σαν έναν ανταγωνισμό για το ποιος είναι «ορθότερος».

6. Φτιάξε την δική σου εκδοχή της επιτυχίας

Στήριξέ την στο πάθος σου και στο τι πραγματικά μετράει για σένα παρά με το πόσο καλά ανταπεξέρχεσαι στις απαιτήσεις ενός κοινωνικού και ξένου «μοντέλου ευτυχίας».

7. Χόρευε συχνότερα

Ο χορός κάνει καλό στην ψυχή, και φυσικά δεν έχει καμία σχέση αν κάνεις καλά την κίνηση, ή αν ξέρεις τα βήματα. Στο δρόμο, στην κουζίνα, στο πάρτυ, σε ένα μάθημα γυμναστικής, στο τραπέζι, οπουδήποτε. Κάνεμιακίνηση.

8. Χαμογέλα

Το κατσούφιασμα δημιουργεί ρυτίδες!

9. Σταμάτα να προσπαθείς να είσαι τέλειος

Η προσπάθειά σου να προσπαθήσεις να «χωρέσεις» τον εαυτό σου σε ένα καλούπι με πολλές απαγορεύσεις είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Απόλαυσε την ελευθερία σου. Αποδέξου τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματα σου.

10. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη σου

Στον εαυτό σου, στους αγαπημένους σου, στους ξένους. Το να μοιράζεσαι τους λόγους για τους οποίους είσαι ευγνώμων με άλλους αναπτερώνει το σώμα. Σε κάνει να νιώθεις καλά. Επίσης, αυξάνει την ευτυχία στις ζωές των άλλων ανθρώπων καθώς νιώθουν ότι τους εκτιμάς και εσύ χαίρεσαι που τους βλέπεις χαρούμενους. Ηαντίδρασηείναιαλυσιδωτή.

11. Πες αυτό που πραγματικά θέλεις

Γλιτώνεις πολύ χρόνο και ενέργεια. Το μην λες ευθέως αυτό που θες από φόβο ενδεχόμενου διαπληκτισμού όχι μόνο είναι εξαντλητικό αλλά δεν είναι τίμιο και δεν βοηθάει στην ανάπτυξη οικειότητας. Ότανλεςτηναλήθειασουπραγματικάλάμπεις.

12. Κάνε γιόγκα

Όλοι γνωρίζουμε τα θετικά τις γιόγκα και την ευεργετική επίδραση στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Αν ντρέπεσαι να εξασκηθείς σε κάποιο μάθημα μπροστά σε άλλους, ξεκίνα από την ησυχία του σπιτιού σου.

13. Σταμάτα να κατηγορείς

Είναι χάσιμο χρόνου. Όταν κατηγορείς τους άλλους σπαταλάς την ενέργειά σου. Πάρε το τιμόνι της ζωής σου στα χέρια σου και επικεντρώσει  στο να κάνεις αυτό που θέλεις. Αν κάτι δεν πάει καλά άλλαξέ το.

14. Συνειδητοποίησε ότι το νούμερο του τζιν που φοράς δεν είναι η πηγή της ευτυχίας σου

Ούτε φυσικά όταν βρίσκεσαι με τις φίλες σου να ασχολείσθε με τις ώρες μιλώντας για το σώμα σας. Αυτός είναι και λάθος τρόπος για να αναπτύξεις κάποια οικειότητα. Μίλαγιαπράγματαπουέχουνσημασία. Αυτό θα ήταν μια καλή αλλαγή.

15. Μην φοβάσαι την έκθεση

Γελάς με την ψυχή προχωρώντας στον δρόμο. Μην ντρέπεσαι αν σε κοιτάζουν, εσύ το ευχαριστήθηκες.

16. Μην πιστεύεις αυτούς που σου λένε ότι τα όνειρά σου είναι αδύνατο να συμβούν

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να φοβούνται το ρίσκο και αυτούς που ρισκάρουν για δικούς τους λόγους. Δεν έχει να κάνει με σένα.

17. Αγάπα το σώμα σου, τώρα!

Σταμάτα να απαιτείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να μοιάζει με σουπερ μοντέλο! Όταν εκτιμάς το σώμα σου για το πώς είναι τώρα, σίγουρα θα νιώσεις πιο χαλαρός και με αυτοπεποίθηση.

18. Ξεκουράσου

Η χαλάρωση επαναφορτίζει τις μπαταρίες και ενισχύει την έμπνευσή σου. Σιέστα λοιπόν.

19. Ζήσε την περιπέτεια

Όταν εξερευνάς κάτι για πρώτη φορά το αίσθημα της ανανέωσης είναι τεράστιο και δημιουργεί διάθεση για ζωή.

20. Μην παίρνεις την ζωή πολύ στα σοβαρά

Θα καταφέρεις να γελάς περισσότερο και να έχεις περισσότερες καλές στιγμές.

Διαφήμιση