Αρχική Special Topics Scow Family: Kαρέ-καρέ η ζωή τους με 4 παιδιά κάτω των 5...

Scow Family: Kαρέ-καρέ η ζωή τους με 4 παιδιά κάτω των 5 ετών-Είναι ριάλιτι;(Βίντεο)

Η Scow Family μοιράζεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τη ζωή με 4 παιδιά. Είναι ριάλιτι; Πάντως τα βίντεο ξεχειλίζουν αγάπη και φροντίδα!

0
Scow Family!pg
Διαφήμιση

 

H Scow Family αποτελείται aπο ένα ζευγάρι Αμερικανών που ζουν στη Γιούτα και τα 4 παιδιά τους εκ των των οποίων ένα κοριτσάκι 5 ετών και τρίδυμα που μόλις έγιναν 2 ετών! Οι λογαριασμοί που έχουν δημιουργήσει στο You Tube, στο instagram και στο tiktok αναρτώντας βίντεο από την καθημερινότητά τους έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Είναι αυτό ριάλιτι; Οι απόψεις διίστανται ίσως επειδή παρουσιάζεται μια οικογένεια χωρίς …φίλτρα!

Σύνταξη: ecozen.gr

Η Scow Family συστήνεται ως εξής: “Γεια σας! Είμαστε οι Kory & Torrey και έχουμε μια πανέμορφη κόρη, την Emrie, και τα τρίδυμα Lexi, Zoey & Lincoln. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την τρελή μας ζωή με όλους εσάς! Γίνετε μέλος της οικογένειας για να δείτε όλες τις επερχόμενες περιπέτειές μας με 4 παιδιά κάτω των 4 και πώς τα καταφέρνουμε!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Torrey Scow (@torreyscow)

Η …τηλεοπτική καριέρα των τρίδυμων ξεκίνησε από την ημέρα που γεννήθηκαν σχεδόν πριν 2 χρόνια και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ανακαλύπτει κανείς πως ακόμη κι αν θέλει να κριτικάρει αρνητικά την απόφαση της Scow Family να δημοσιοποιεί οικογενειακές στιγμές από το μεγάλωμα των παιδιών.

Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι η προβολή των στιγμών της οικογένειας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γίνεται για σκοπούς που έχουν σχέση με την αυτοπροβολή των γονιών, την εξασφάλιση εισοδήματος από τα δικαιώματα προβολής των βίντεο στο YouTube όπου η οικογένεια έχει δημιουργήσει λογαριασμό με τον τίτλο Scow Family. Ωστόσο αυτό που έχει να διαπιστώσει κανείς τόσο από τα βίντεο όσο και από τα σχόλια των χρηστών είναι ότι η οικογένεια επιχειρεί να δείξει πως η ζωή με 4 παιδιά δεν είναι ένα δυσβάσταχτο βάρος αλλά μια όμορφη περιπέτεια που χωρά πολύ αγάπη, νοιάξιμο, ευθύνη, αλλά και διασκέδαση, ευγένεια, συμπαράσταση και …συμμετοχή όλων σε όλες τις καθημερινές δουλειές και υποχρεώσεις της οικογένειας!

“Αυτά τα πανέμορφα δίδυμα νήπια επιδεικνύουν τις πιο στοργικές αγάπες που έμαθαν από τη μητέρα και τον πατέρα τους, οι οποίοι τα έχουν κατακλύσει με φιλιά, ξεκινώντας από τη γέννησή τους, κάθε στιγμή που τα τρίδυμα (και η 5χρονη κόρη) σηκώνονται, κρατιούνται και αγγίζονται. Η οικογένεια έχει μια ύψιστη στοργή και αγάπη ο ένας για τον άλλον”, αναφέρεται σε σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο.

“Αυτή η οικογένεια είναι υγιής και υπέροχη! Τα τρίδυμα και η καταπληκτική μεγάλη αδελφή Emmie! ” σχολιάζει χρήστης.

Τα βίντεο επεκτείνονται ακόμη και στην καθημερινή ρουτίνα επιλογής των ρούχων που προορίζονται για το πλυντήριο!

Τα τρίδυμα της Scow Family συμμετέχουν σε όλες τις δουλειές του σπιτιού και μαθαίνουν πως να λες “ευχαριστώ” όταν αδειάζεις το πλυντήριο πιάτων!

Η οικογένεια συμμετέχει ακόμη και στις …τεχνικές εργασίες του σπιτιού. Τα μικρά μαθαίνουν παρακολουθώντας τη μητέρα τους πως να διορθώνουν μικροβλάβες, χωρίς να κινδυνεύουν!

Πόσα άτομα χρειάζονται για να κάνει κανείς μπάνιο τρίδυμα που δεν έχουν συμπληρώσει τα 2 χρόνια; Η Scow Family δείχνει τη ρουτίνα του μπάνιου με τα τρία μικρά παιδιά και τη μεγαλύτερη κόρη προστατεύοντας την εικόνα τους- και την κάνουν να μοιάζει με μια ευχάριστη περιπέτεια!

 

Διαφήμιση