Αρχική Special Topics Ραγδαίες εξελίξεις για τον βασανισμό του Όλιβερ: Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε φυσικό...

Ραγδαίες εξελίξεις για τον βασανισμό του Όλιβερ: Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε φυσικό πρόσωπο (Βίντεο)

Πληροφορίες για ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος προσώπου για τον άγριο βασανισμό του Όλιβερ στην Αράχωβα, έφερε στο φως η ιστοσελίδα zougla.gr. Αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές!

0
44fcbb92f00640bea5b6c02f52cb6355 1 1
Διαφήμιση

Τρείς και πλέον μήνες μετά τον βασανιστικό θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε αρχικά στο φως η Ζούγκλα, η αρμόδια εισαγγελική Αρχή άσκησε ποινική δίωξη κατά προσώπου για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη στην υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο!

Σύνταξη: ecozen.gr

Επίσημες ανακοινώσεις για τις εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του Όλιβερ δεν έχουν γίνει, ενώ η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής 16/3. Ωστόσο, δεν έχει διαψευστεί ενώ το ίδιο μέσο ανέφερε ότι το επόμενο στάδιο είναι πως το πρόσωπο που κατηγορείται θα περάσει πλέον το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί! 

Μάλιστα, όπως σημείωνε στη σχετικά ανάρτηση, “τελικά ενώ υπήρχε η ενημέρωση πως ο Όλιβερ μπορεί να πέθανε έπειτα από επίθεση αγέλης σκύλων, η εισαγγελική Αρχή ασκεί ποινική δίωξη σε συγκεκριμένο άτομο.

Όλιβερ Αράχωβα σκίτσο

Το γεγονός πήρε νέα διάσταση την Κυριακή 17/3 όταν επιβεβαιώθηκε από την Μάρθα Πουλτίδου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, οπότε η είδηση έκανε τον γύρο του Διαδικτύου

Τώρα έρχεται η σειρά του ανακριτή όπου αναμένεται να καλέσει μεταξύ άλλων και το κατηγορούμενο πρόσωπο να απολογηθεί και θα κρίνει, αφού λάβει τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, για το εάν θα παραμείνει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους ή θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Τι απαντούσε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ στη φημολογία που τον ήθελε εμπλεκόμενο στην υπόθεση

“Δεν θα με σοκάρει τίποτα για το ποιος μπορεί να είναι!”, είχε πει για τον κακοποιητή του Όλιβερ ο ιδιοκτήτης του Μιχάλης Φλέγκας, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Ζούγκλα. “Μπορεί να είναι οποιοδήποτε, δεν θα εκπλαγώ”, είχε αναφέρει. Μάλιστα, είχε ερωτηθεί πως σχολιάζει το γεγονός ότι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είχε εμπλακεί το όνομά του στη δολοφονία του Όλιβερ και είχε αναφέρει ότι επρόκειτο να κινηθεί νομικά.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης είχε κινητοποιηθεί και το ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί αφού ακόμα και οι κτηνίατροι που εξέτασαν το ζώο διαφωνούσαν μεταξύ τους για τα αίτια θανάτου.

Διαφήμιση