Αρχική Special Topics Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί κατηγορείται για οικολογική τρομοκρατία (Βίντεο)

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί κατηγορείται για οικολογική τρομοκρατία (Βίντεο)

Η Κιμ Καρντάσιαν που κατηγορείται για οικολογική τρομοκρατία θα πρέπει να φυτέψει 7.027 δέντρα και να τα αφήσει να αναπτυχθούν για 10 χρόνια, προκειμένου να αντισταθμίσει την περιβαλλοντική ζημία που προκαλούν οι πτήσεις της!

0
KIM KARDASHIAN NE PLANE 1120
Διαφήμιση

Η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορήθηκε για «οικολογική τρομοκρατία», αφού καταγράφηκε να κάνει περισσότερες από 30 πτήσεις με το ιδιωτικό της τζετ από την 1η Ιανουαρίου, μεταξύ των οποίων πέντε σε μία ημέρα και πολλά ταξίδια διάρκειας 10 λεπτών.

Kardasian jpg

Παρά τις αυξανόμενες αντιδράσεις κατά αστέρων, όπως η Τέιλορ Σουίφτ, για τη συνεχή χρήση ιδιωτικών τζετ, η Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνίστρια του ομώνυμου ριάλιτι, φαίνεται να μην έχει κάνει καμία προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει τη χρήση του τζετ το 2024.

Kardasian plane!!!

Στην πραγματικότητα, το αεροσκάφος της 43χρονης χρησιμοποιήθηκε για 15 ταξίδια από την αρχή του 2024 που ήταν κάτω από 40 λεπτά, με το τζετ να περνάει λιγότερο από 15 λεπτά στον αέρα σε οκτώ από αυτά τα ταξίδια!

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία που παρακολουθεί ο λογαριασμός kimkjet στο Instagram, οι πτήσεις έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα πάνω από 134.07929 λίτρα καυσίμων και έχουν απελευθερώσει 425 τόνους εκπομπών C02.
kartnasian plaine
Όπως αναφέρει η Daily Mail σε ανάρτησή της στο X (twitter), η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται για «οικολογική τρομοκρατία», καθώς το ιδιωτικό της τζετ 95 εκατομμυρίων δολαρίων πέταξε ΠΕΝΤΕ φορές σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ – και έχει κάνει πολλά ταξίδια 10 λεπτών από την αρχή του 2024!

Επίσης η κατανάλωση καυσίμων εξαιτίας των αλλεπάλληλων χρήσεων του jet ισοδυναμεί με την ενέργεια που καταναλώνουν 55 σπίτια σε έναν χρόνο ή με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας 83 σπιτιών για ένα χρόνο, σύμφωνα με τον Υπολογιστή Ισοδυνάμων Αερίων του Θερμοκηπίου.

Η δισεκατομμυριούχος αγόρασε ένα Gulfstream G65OERjet το 2022 έναντι 95 εκατομμυρίων δολαρίων. Έκανε στο αεροσκάφος ορισμένες τροποποιήσεις, αυξάνοντας την αναφερόμενη αξία του στα 150 εκατομμύρια δολάρια.
Με την ονομασία «Kim Air», το αεροσκάφος έγινε για πρώτη φορά γνωστό στο κοινό κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του ριάλιτι της οικογένειάς της στο Hulu, «The Kardashians».

Το αεροσκάφος της Κιμ πραγματοποίησε ένα από τα συντομότερα ταξίδια του στις 24 Φεβρουαρίου, όταν πέταξε για πέντε λεπτά μεταξύ του Isles-lès-Villenoy και του Παρισιού στη Γαλλία.

Το ταξίδι απελευθέρωσε σχεδόν έναν τόνο εκπομπών C02 και χρησιμοποίησε 90 γαλόνια καυσίμου τζετ, τα οποία θα κόστιζαν περίπου 506 δολάρια.

Kim air

Εβδομάδες νωρίτερα, στις 31 Ιανουαρίου, πέταξε από το Van Nuys στο Camarillo, και τα δύο στην Καλιφόρνια, σε ένα ταξίδι που διήρκεσε μόλις 10 λεπτά.

Στις 10 Φεβρουαρίου η Kim έκανε μια πτήση 35 λεπτών από το Van Nuys στο Λας Βέγκας της Νεβάδα ενόψει του τελικού του Super Bowl την επόμενη ημέρα, τον οποίο παρακολούθησε με τον νέο της άνδρα Odell Beckham Jr.

Το ταξίδι, το οποίο θα απελευθέρωνε περίπου τέσσερις τόνους εκπομπών CO2, θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από πέντε ώρες με αυτοκίνητο.

Το τζετ αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων πέταξε πέντε φορές στις 12 Φεβρουαρίου, την επομένη του τελικού, και φαίνεται ότι μετέφερε τους διάσημους φίλους της, συμπεριλαμβανομένων του Justin και της Hailey Bieber, από το αθλητικό γεγονός.

Το πρώτο ταξίδι ήταν από το Λας Βέγκας στο Βαν Νάις και πάλι πίσω. Στη συνέχεια πέταξε από το Λας Βέγκας στο Καμαρίλο της Καλιφόρνια. Από εκεί πέταξε στο Φοίνιξ της Αριζόνα -μια πτήση μιας ώρας- πριν επιστρέψει στο Καμαρίλο. Τα ταξίδια θα είχαν εκλύσει λίγο κάτω από 20 τόνους εκπομπών CO2.

Διαφήμιση