Αρχική Special Topics Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε Βουλή και Προεδρικό Μέγαρο! Άνοιξαν πανό (Βίντεο)

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε Βουλή και Προεδρικό Μέγαρο! Άνοιξαν πανό (Βίντεο)

Με δυο αιφνιδιαστικές ενέργειες μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στα προαύλια του Προεδρικού Μεγάρου και της Βουλής, ανήρτησαν πανό και αποχώρησαν! Δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις, ενώ βίντεο αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

0
ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ
Διαφήμιση

Μέλη της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα μπήκαν, την Κυριακή (31/03), στο προαύλιο της Βουλής (!) αλλά και στο Προεδρικό Μέγαρο (!) και άνοιξαν πανό με το σύνθημα “Η οργή δεν μπαζώνεται”, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και αποχώρησαν.

Σύνταξη: ecozen.gr

Λίγο πριν τη 1.30μμ, περίπου 15 άτομα μπήκαν στο προαύλιο της Βουλς και ανήρτησαν πανό στην πλαϊνή πλευρά του κτηρίου. Ήδη στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκαν βίντεο από την εισβολή των αγνώστων και ακούγονται συνθήματα. Λογαριασμός στην πλατφόρμα Χ με την υπογραφή “Manolis”, ανήρτησε  βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τις ενέργειες των μελών του Ρουβίκωνα.

Ταυτόχρονα, 6-7 άτομα μπήκαν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και άνοιξαν πανό για τα Τέμπη. Εν συνεχεία, τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν και από τα δύο σημεία, χωρίς να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Ο λογαριασμός “Manolis” ανήρτησε φωτογραφία και από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο προαύλιο του Προεδρικού Μεγάρου.

Αξίζει να επισημανθεί ότι είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχη ταυτόχρονη ενέργεια μελών του Ρουβίκωνα στη Βουλή και το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ παραμένει άγνωστό πως οι άγνωστοι που στη συνέχεια απεχώρησαν κατάφεραν να μπουν ανενόχλητοι στα δυο καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην καρδιά της Αθήνας.

Ρουβίκωνςjpg

Και οι δυο ενέργειες αναμένεται να προκαλέσουν την επιβολή κυρώσεων στους υπεύθυνους για την ασφάλεια τόσο στο Προεδρικό Μέγαρο όσο και και στη Βουλή.

Σε μια άλλη εξέλιξη, στην πόλη της Λάρισας βρέθηκαν την Κυριακή 31/3 για άλλη μια φορά δεκάδες οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Λάρισσα

Οι οικογένειες συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου πραγματοποίησαν σύσκεψη με επίκεντρο της συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Διαφήμιση