Αρχική Special Topics - 2 Cat Janice: Έγινε άγγελος και το τραγούδι της για τον 7χρονο γιό...

Cat Janice: Έγινε άγγελος και το τραγούδι της για τον 7χρονο γιό της καλπάζει στο TikTok Billboard Top 50 (Βίντεο)

Η 31χρονη καρκινοπαθής μουσικός Cat Janice “έφυγε”, αλλά κατέκτησε τον κόσμο με το τελευταίο της τραγούδι που έγραψε για τον 7χρονο γιό της! Το “Dance You Outta My Head” συνεχίζει να ανεβαίνει στο TikTok Billboard Top 50 καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες διαδίδουν τόσο το τραγούδι όσο και την ιστορία ζωής, της Cat Janice!

0
cat janice tiktok
Διαφήμιση

Η σπουδαία μητέρα και μουσικός Cat Janice “…μεταφέρθηκε στο Φως και την Αγάπη του Ουράνιου Δημιουργού της,” όπως αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς της που έκανε γνωστό τον θάνατό της, αλλά το τραγούδι της “Dance You Outa My Head” έκανε άλμα 5-1 στο TikTok Billboard Top 50!

Σύνταξη: ecozen.gr

Η νεαρή Cat Janice έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο αφού εκατομμύρια χρήστες του TikTok ανταποκρίνονται στην επιθυμία της να αναπαράγουν το τραγούδι της ώστε ο 7χρονος γιός της να ζει με τα Δικαιώματα που θα λαμβάνει!

Cat Janice γιός jpg

“Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το ξέσπασμα αγάπης που έλαβαν η Cut και η οικογένειά μας τους τελευταίους μήνες. Η  Cut είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που ποτέ δεν περίμενε και αναπαύεται εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς όλους εσάς”, αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειάς της στον λογαριασμό της στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cat Janice (@cat.janice)

Η κίνηση της Cat Janice να γράψει ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε κατά τη διάρκεια της σκληρής μάχης που έδινε με  τον καρκίνο, με σκοπό να το αφήσει ως την ύστατη κληρονομιά της στο μικρό της αγόρι, την έκανε παγκοσμίως γνωστή και ξεσήκωσε ένα πρωτοφανές κύμα αγάπης!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χορός με μουσική υπόκρουση το τραγούδι της Cat Janice του χρήστη του TikTok    thedancingtrucker1 που όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί λυγίζει και κλαίει σπαρακτικά για τη νεαρή γυναίκα, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 850.000 views!

@thedancingtrucker1

One more dance for @Cat Janice RIP #foryoupage #fyp

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά του πλανήτη, και την Ελλάδα, αναπαράγουν το τραγούδι ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία της νεαρής μητέρας και σπουδαίας μουσικού. Η αποδοχή  της παράκλησής της έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και το τραγούδι έχει ξεχωρίσει στις λίστες στην επιθυμία της  αναμεταδίδοντας το τραγούδι της.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες αναρτήσεις που έγιναν από χρήστες στην Ελλάδα, είναι και η ανάρτηση της Γεωργίας Μπάφα στην Άμφισσα Φωκίδας. Δείτε ΕΔΩ!

Οι αναρτήσεις πολλαπλασιάζονται μέρα και τη μέρα από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος της μουσικού.

@panospilatos

CAT JANICE left this illusion. RIP Καλό σου ταξίδι καλλιτεχνάρα, ψυχάρα, μάνα, γυναικάρα. #catjanice #catjanicemusic #catjanice💖💖💖💖 #catjanice❤️ #catjanicesong #catjanicemusic #cat #janice #rip #cancerfighter #getoutofmyhead #immortal #neverforget #respect #respectwomen #fy #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fyyy #φορ #φοργιου #φοργιουπειτζ

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Οι Έλληνες και ξένοι χρήστες του TikTok  υποκλίνονται στο μεγαλείο μια σπουδαίας μητέρας και μουσικού η οποία είχε την έμπνευση και την ψυχική δύναμη να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μουσικό κομμάτι που θα αποτελέσει εφαλτήριο για να συνεχίσει την πορεία της ζωής του ο 7χρονος γιός της που τη συντρόφευε σε κάθε βήμα της μάχης της με τον καρκίνο.

Διαφήμιση