Αρχική Special Topics Cat Janice: Σαρώνει στο TikTok το τραγούδι που έγραψε μητέρα με καρκίνο...

Cat Janice: Σαρώνει στο TikTok το τραγούδι που έγραψε μητέρα με καρκίνο για να παίρνει τα δικαιώματα ο 7χρονος γιός της! (Βίντεο)

Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του TikTok σε όλο τον κόσμο, αναπαράγουν το τραγούδι που έγραψε η καρκινοπαθής Cat Janice, με τίτλο Dance You Outta My Head και με στόχο ο 7χρονος γιός της να μεγαλώσει με τα χρήματα από τα δικαιώματα! 

0
1706744576 3agZ48
Διαφήμιση

Η μουσικός Cat Janice είναι η μεγάλη ηρωίδα που έχουν αγκαλιάσει εκατομμύρια χρήστες του TikTok σε όλο τον κόσμο, καθώς τη στιγμή που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο το τραγούδι Dance You Outta My Head που έγραψε για να αφήσει τα δικαιώματα στον 7χρονο γιό της, κυριολεκτικά σαρώνει!

Σύνταξη:ecozen.gr

Από τη στιγμή που η νεαρή μουσικός ανήρτησε στο TikTok το τραγούδι που έγραψε με την παράκληση να αναπαραχθεί ώστε ο 7χρονος γιός της να μπορέσει να ζήσει με τα δικαιώματα, η ανταπόκριση των χρηστών ήταν αποθεωτική! Η ιστορία της θα μας απασχολήσει γιατί είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει έμπνευση για μια σπουδαία ταινία με μαθήματα ζωής!

@grandadfrankk

Sending all my love and prayers to you @Cat Janice ❤️❤️ #catjanice #danceyououttamyhead

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Η μουσικός Cat Janice είναι το πρόσωπο του 2024, η ηρωίδα μητέρα που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή από τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου. Όταν έμαθε ότι ο καρκίνος επέστρεψε με πιθανότητες χάσει τη μάχη που δίνει για τη ζωή, δεν το έβαλε κάτω!

cat janice 012424 1 c468752fe118433cba36fea18fc59634

Η Cat Janice έγραψε το τραγούδι με τίτλο Dance You Outta My Head (Θα σε ξεπεράσω χορεύοντας!) όρισε δικαιούχο των δικαιωμάτων τον 7χρονο γιό της και το ανέβασε με την παράκληση να αναπαραχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό ήταν! Το κοινό ανταποκρίθηκε σε τέτοιο βαθμό που πλέον το Τικ Τοκ συνδέεται απόλυτα με το τραγούδι-μήνυμα ζωής!

Η ίδια η καλλιτέχνης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της, αλλά και την ευγνωμοσύνη της για την ανταπόκριση που έχει λάβει το τραγούδι και από το κρεββάτι όπου βρίσκεται εξακολουθεί τις αναρτήσεις που αποδεικνύουν την τεράστια ανταπόκριση του κοινού και την επιτυχία του κομματιού!

@cat.janice

#greenscreen YOU ALL GAVE ME MY ONE MORE MOMENT ALIVE AND I AM FOREVER GRATEFUL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ offically Billboard Charting top 40 artist!!!!!!! #billboard #viraltiktok ALSO TOP 50 TIKTOK VIRAL!!!!!!!!!!!!!! @billboard

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η οικογένειά της και οι φίλοι της, της οργάνωσαν ένα μικρό πάρτι έκπληξη για να της εκδηλώσουν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στη μάχη που δίνει!

@cat.janice

For such a scary birthday ive never felt so loved ❤️🥺 🫒🇮🇹 Im praying my story isnt over yet but if it is this is a pretty incredible way to say goodbye ❤️ I love you all so much and DANCE YOU OUTTA MY HEAD!! #cancer #disco #birthdayparty #italianfamily

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Μάλιστα πρόσφατα βγήκε και βόλτα με το καροτσάκι έχοντας πάντα δίπλα της την πηγή έμπνευσής της, τον 7χρονο γιό της!

@cat.janice

So thankful for every little moment ❤️❤️🙏🙏 thank you for streaming the song 🥺🥺 #cancer #danceyououttamyhead #family #catjanice

♬ original sound – Cat Janice

Η έκκλησή της εισακούστηκε και έτυχε αποδοχής από χιλιάδες χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο! Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανεβάζουν στιγμές της ζωής τους έχοντας ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι Dance You Dance You Outta My Head

@jasminechiswell

Sending love and prayers to this mama & son. Cat Janice who is singing this song has been battling cancer and has signed over the rights for this song to her 7 year old son. All proceeds go to him 🫶🏻

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Το τραγούδι ανέβασε και ο 91χρονος χρήστης του TikTok με τον λογαριασμό “Grandadjoe1923” σε στιγμιότυπό του από το γήπεδο!

 

@grandadjoe1933

Come on everyone you know what to do please share this around to help this young mother and her son 🙏 #catjanice #newmusic #peoplehelpingpeople #cancerwarrior

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Διαφήμιση