Αρχική Special Topics Ζωολογικός κήπος παίρνει μέτρα για να περιορίσει τις βρισιές των …παπαγάλων (vid)

Ζωολογικός κήπος παίρνει μέτρα για να περιορίσει τις βρισιές των …παπαγάλων (vid)

Πριν μερικά χρόνια, ζωολογικός κήπος στη Βρετανία έγινε viral για τους πέντε αθυρόστομους παπαγάλους του που δεν σταματούσαν να βρίζουν! Σήμερα, τρία ακόμη πουλιά στο Πάρκο Άγριας Ζωής του Λίνκολνσαϊρ έχουν αναπτύξει την ίδια κακή συνήθεια και οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου έχουν επινοήσει ένα …ριψοκίνδυνο σχέδιο!

0
Παπαγάλοι αθυρόστομοι
Διαφήμιση

Πριν από μερικά χρόνια, ένας ζωολογικός κήπος στη Βρετανία έγινε viral για τους πέντε αθυρόστομους παπαγάλους του που δεν σταματούσαν να βρίζουν. Τώρα, τρία ακόμη πουλιά στο Πάρκο Άγριας Ζωής του Λίνκολνσαϊρ έχουν αναπτύξει την ίδια κακή συνήθεια – και οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου έχουν επινοήσει ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο για να περιορίσουν την κακή τους συμπεριφορά. “Βάλαμε οκτώ πραγματικά, πραγματικά προσβλητικούς, βλασφημούντες παπαγάλους με 92 μη βλασφημούντες“, λέει ο Steve Nichols, ο διευθύνων σύμβουλος του πάρκου, στη δημοσιογράφο Issy Ronald του CNN.

παπαγάλοι pg

Ενσωματώνοντας τα φλύαρα πουλιά στο μεγαλύτερο σμήνος των φρόνιμων παπαγάλων, ο ζωολογικός κήπος και οι άνθρωποι που φροντίζουν τους παπαγάλους  ελπίζουν ότι οι καλοί τρόποι της ομάδας θα επηρεάσουν θετικά τους …ταραχοποιούς.

Το …έπος με τις βρισιές ξεκίνησε το 2020, όταν πέντε αφρικανικοί γκρίζοι παπαγάλοι -ο Μπίλι, η Έλσι, ο Έρικ, η Τζέιντ και ο Τάισον- δωρίστηκαν στο πάρκο άγριας ζωής στην ανατολική Αγγλία. Τα πέντε κακόβουλα πουλιά φάνηκε να υποκινούν το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να τα χωρίσουν και να στείλουν το καθένα σε διαφορετικό χώρο του ζωολογικού κήπου.

Δείτε το βίντεο  ΕΔΩ!

Διαφήμιση