Αρχική Special Topics Ιατρικό θαύμα η γιαγιά 113 ετών που χειρουργήθηκε στο ισχίο-Μιλούν οι γιατροί...

Ιατρικό θαύμα η γιαγιά 113 ετών που χειρουργήθηκε στο ισχίο-Μιλούν οι γιατροί της(Βίντεο)

Ρεκόρ στα ιατρικά χρονικά της χώρας και πιθανότατα διεθνώς (!) κατέγραψε η ηλικιωμένη 113 ετών στα Χανιά, που χειρουργήθηκε με επιτυχία στο ισχίο από τους ορθοπεδικούς Οδυσσέα Παπαμίχο και Γιώργο Γρηγοράκη στο νοσοκομείο Χανίων!

0
γιαγιά 113
Διαφήμιση

Η κυρία Ειρήνη, ηλικίας 113 ετών σύμφωνα με το ΑΜΚΑ της αλλά ίσως και 118 (!) σύμφωνα με τους συγγενείς της και δυο χειρουργοί ορθοπεδικοί έγραψαν ιστορία στα Χανιά, καθώς χειρούργησαν τη γυναίκα στο ισχίο και ήδη αναρρώνει στο σπίτι της!

Σύνταξη: ecozen.gr

Η γυναίκα είχε ένα ατύχημα στην περιοχή όπου ζει έχοντας τη φροντίδα των 5 παιδιών, των εγγονών και των δισέγγονών της. Το εξαιρετικά καλό ιστορικό της, επέτρεψε στους γιατρούς της να τολμήσουν να την χειρουργήσουν για την καλύτερη αποκατάστασή της. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπως αποκάλυψε το zarpanews.gr

Η υπερήλικας αναρρώνει σε πολύ καλή κατάσταση ενώ οι γιατροί της περιέγραψαν στην ΕΡΤ τη μοναδική εμπειρία τους μη κρύβοντας την περηφάνεια τους καθώς συνέβαλαν σε ένα ιατρικό θαύμα!

Η υπερήλικας που σύμφωνα με τα παιδιά της μπορεί και να έχει ξεπεράσει τα 118 έτη(!), δεν παίρνει φάρμακα και όπως περιέγραψαν οι γιατροί της έχει μια πολύ καλή αντιμετώπιση από το περιβάλλον της με αποτέλεσμα να είναι εφικτό το χειρουργείο, παρά την εξαιρετικά προχωρημένη ηλικία της. Η γυναίκα που αγαπήθηκε από όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Χανίων και έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο, χαίρει άκρας υγείας και αναρρώνει στο σπίτι της από τις 22 Ιανουαρίου. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι γιατροί που χειρούργησαν την 113 ετών κυρία Ειρήνη τόνισαν ιδιαίτερα πόσο ρόλο έχει παίξει για την πορεία της ζωής της η φροντίδα από το περιβάλλον της. Όπως παρατήρησαν δεν πρόκειται για μια ακινητοποιημένη στο κρεββάτι υπερήλικα, αλλά για έναν άνθρωπο που σηκώνεται και κάθεται στην καρέκλα. Αυτή η εικόνα τους έδωσε τη δυνατότητα να τολμήσουν το χειρουργείο σε συνδυασμό με την ευρύτερη εικόνα της γυναίκας που θα απασχολήσει τα επόμενα χρόνια και τους φοιτητές ιατρικής! 

 

Διαφήμιση