Αρχική Special Topics Ξινή… του βγήκε η σέλφι με ελάφι-Με σπασμένα πλευρά ο τουρίστας στην...

Ξινή… του βγήκε η σέλφι με ελάφι-Με σπασμένα πλευρά ο τουρίστας στην Αίγινα

Μία ακίνδυνη σέλφι, πίστευε ότι μπορεί να βγάλει με φόντο το ελάφι ένας τουρίστας σε παραλία στη Μονή Αίγινας. Μόνο που ξέχασε να ρωτήσει το ίδιο το ελάφι, το οποίο δεν φαίνεται να αρέσκεται σε τέτοιου είδους δραστηριότητες! Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Το ελάφι εκδικήθηκε και έστειλε τον ανυποψίαστο τουρίστα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. 

0
touristas elafi 0411
Διαφήμιση

Ένας τουρίστας στη Μονή Αίγινας στην προσπάθειά του να βγάλει σέλφι με ένα ελάφι, το ζώο τον χτύπησε με τα κέρατά του και του έσπασε τα πλευρά. 

Ο 42χρονος Gian Carlo Triacca ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Erika από το Κανκούν στο Μεξικό και έκαναν μια στάση στην Αίγινα και στη νησίδα της Μονής, η οποία είναι γνωστή για την ποικιλομορφία της και τα φιλικά της ελάφια.

Όμως, ένα ελάφι δεν ήταν τόσο φιλικό. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Gian Carlo Triacca, 42 ετών, στο Caters News Service και μετέδωσε η New York Post για την επίθεση που δέχθηκε από το ζώο.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Gian Carlo Triacca έχει πλησιάσει μερικά από τα ζώα της Μονής, όπως παγώνια και ελάφια, τα οποία έμοιαζαν ήμερα και προσιτά. Ο ίδιος προσπαθεί να τραβήξει μια ιδιαίτερη σέλφι αλλά το ελάφι που ήταν κοντά του παίρνει φόρα και τον χτυπάει, σπάζοντάς του πολλά πλευρά.

Το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης κάνει τον γύρο του ίντερνετ.

Ο 42χρονος δήλωσε στο Caters News Service ότι είχε επικεντρωθεί στο μικρότερο ελάφι και του επιτέθηκε απροσδόκητα και πισώπλατα ένα μεγαλύτερο αρσενικό ελάφι.

Γενικά, οι ακτιβιστές και οι ειδικοί στη συμπεριφορά των ζώων συμβουλεύουν τους ανθρώπους να κρατούν αποστάσεις όταν βλέπουν άγρια ζώα.

«Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς όταν παρακολουθείτε την άγρια ζωή είναι να δίνετε στα ζώα χώρο να κινούνται», δηλώνει η αμερικανική Humane Society.

«Πολλά πάρκα απαιτούν από εσάς να μένετε σε ελάχιστη απόσταση 25 μέτρων από τα περισσότερα άγρια ζώα και 100 μέτρα από αρπακτικά όπως αρκούδες και λύκους», συμπληρώνει.

Διαφήμιση