Αρχική Special Topics ΗΠΑ: Σκύλος-σωτήρας για μικρό ελαφάκι-Βούτηξε σε λίμνη για να το σώσει (βίντεο)

ΗΠΑ: Σκύλος-σωτήρας για μικρό ελαφάκι-Βούτηξε σε λίμνη για να το σώσει (βίντεο)

Περήφανος για τον πιστό τετράποδο φίλο του δηλώνει ο 62χρονος Ralph Dorn που δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε τον σκύλο του, τον Harley, ένα Goldendoodle να κολυμπά στη μέση μίας λίμνης, πίσω από το σπίτι τους στη Βιρτζίνια, προσπαθώντας να σώσει ένα μικρό ελάφι!

0
ΣΚΥΛΟΣ
Διαφήμιση

Ο άντρας δήλωσε πως παραμένει άγνωστο πώς το μικρό ζώο βρέθηκε στη μέση της λίμνης, κάτι που προφανώς δεν ενδιέφερε τον Harley, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε στα κρύα νερά για να το σώσει.

Ο Harley κολύμπησε πλάι πλάι με το ελαφάκι μέχρι την ακτή. Ο Dorn συνάντησε τα ζώα στη στεριά και βοήθησε το ελαφάκι να ανέβει σε μια απότομη προεξοχή. Αφού το σήκωσε από το νερό και το έβαλε στο γρασίδι, ο Harley άρχισε να γλείφει απαλά το σώμα του μικρού ζώου.

«Δεν ήθελε να τον αφήσει, συνέχισε να αλληλεπιδρά μαζί του και να το νοιάζεται» ανέφερε ο ιδιοκτήτης  μιλώντας στο People.

Η μητέρα του ελαφιού εμφανίστηκε στο γρασίδι λίγο αφότου το ελαφάκι έφτασε στην ακτή. Μόλις ο Dorn εντόπισε την είδε, πήρε τον Harley μέσα στο σπίτι. Η ελαφίνα περίμενε μέχρι να φύγουν ο Dorn και ο Harley και μετά έφυγε με το μωρό της.

ελαφι

Το μικρό ελαφάκι ευχαρίστησε με το δικό του τρόπο τον “σωτήρα” του

Ωστόσο, κάτι παράξενο συνέβη το επόμενο πρωί. Ενώ ο Dorn έπινε καφέ με τη γυναίκα του, παρατήρησαν το εξής. «Ο Harley ήταν ανήσυχος και έτρεχε από παράθυρο σε παράθυρο. Τότε άνοιξα την μπροστινή πόρτα και ακούσαμε το μικρό ελάφι να “βελάζει” περιέγραψε ο ιδιοκτήτης.

Τότε, όπως λέει, ο τετράποδος διασώστης έτρεξε να βρει τον μικρό του φίλο, με τον οποίο «ακούμπησαν μύτες, μύρισαν ο ένας τον άλλον» και έπειτα ο Harley, ήρεμος πια επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι συγκινητικές ενέργειες του Harley δεν αποτελούν για τον ιδιοκτήτη του έκπληξη.

«Από κουτάβι μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι έχει τόσο μεγάλη καρδιά. Πάντα ήταν έτσι με τα παιδιά και τα ζώα. Τα αγαπάει όλα» κατέληξε ο Dorn.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Διαφήμιση