Αρχική Special Topics Πράσινη γλίτσα στους υπονόμους της Νέας Υόρκης-Οι GhostBusters “ζωντανεύουν”!-Βίντεο

Πράσινη γλίτσα στους υπονόμους της Νέας Υόρκης-Οι GhostBusters “ζωντανεύουν”!-Βίντεο

0
πρασινη γλιτσα
Διαφήμιση

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια γύρω από την μυστηριώδη πράσινη γλίτσα που αναδύεται τις τελευταίες ημέρες από τους υπονόμους της Νέας Υόρκης! Κάποιοι μάλιστα κάνουν περίεργους συνειρμούς αφού η πράσινη γλίτσα παραπέμπει στις ταινίες με τους GhostBusters.

Σε κάθε περίπτωση  το φαινόμενο έχει προκαλέσει μεγάλη απορία αλλά και εντύπωση. Κάποιοι που δεν διακατέχονται από ψυχραιμία έχουν πανικοβληθεί στην θέαση της μυστήριας πράσινης γλίτσας που αναδύεται από τους υπονόμους στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Το περιστατικό θυμίζει έντονα την σειρά ταινιών… GhostBusters και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι κάτι… περίεργο συμβαίνει, καθώς η ατμόσφαιρα μοιάζει όλο και περισσότερο με κινηματογραφική ταινία φαντασίας.

Αν και πολλοί κάτοικοι του Μανχάταν πανικοβλήθηκαν είτε λόγω… δεισιδαιμονίας, είτε λόγω της υπόνοιας ότι πρόκειται για κάποιο βλαβερό χημικό, οι αρχές ερευνούν πιο… λογικές εξηγήσεις.

Το πιο λογικό σενάριο θέλει την πράσινη γλίτσα να προέρχεται από ένα καθαριστικό υγρό που βάζουν για τους σωλήνες και το δεύτερο σενάριο να προέρχεται από το χορτάρι που έχει γιγαντωθεί στις σωληνώσεις των υπονόμων.

Διαφήμιση