Αρχική Ειδήσεις “Έφτασαν” οι κοριοί και στην Ελλάδα-Κρούσμα σε ξενοδοχείο της Αττικής

“Έφτασαν” οι κοριοί και στην Ελλάδα-Κρούσμα σε ξενοδοχείο της Αττικής

0
κοριοι
Διαφήμιση

Την εμφάνισή τους και στα πάτρια εδάφη έκαναν οι κοριοί, με την Ελλάδα να καταγράφει πλέον κρούσμα, ακολουθώντας τη Γαλλία και τη Βρετανία. 

Μάλιστα, το κρούσμα που καταγράφεται βάζει πλέον στο “κάδρο” και την Ελλάδα με τις χώρες, όπου οι κοριοί κάνουν την εμφάνισή τους, εντείνοντας την ανησυχία για το φαινόμενο αυτό.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική για απεντόμωση, λόγω εμφάνισης κοριών.

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε. Ξενοδοχείο σε παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό» ανέφερε ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, μιλώντας στο Open.

«Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο, εάν έχει τέτοιο πρόβλημα και έχουν εισχωρήσει στα στρώματα, το κόστος να αλλάξεις στρώμα σε κάθε δωμάτιο είναι υψηλό» πρόσθεσε.

Διαφήμιση