Αρχική Special Topics Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαίος της Ευρώπης στο μήκος

Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαίος της Ευρώπης στο μήκος

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.34μ. στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στην Πολωνία και με την κορυφαία επίδοση για εφέτος στην Ευρώπη πήρε την πρώτη θέση στην Ευρώπη και την 5η στον κόσμο!

 

0
ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Διαφήμιση

Ο  Μίλτος Τεντόγλου, ο Έλληνας «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο μήκος πήδηξε στα 8,34μ και σημείωσε την κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που διεξάγεται στην Σιλέσια της Πολωνίας.

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο Έλληνας «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στο αγώνισμα και με τη νίκη του έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα.  αφού στην τελευταία του προσπάθεια πήδηξε στα 8.34μ

Στις δηλώσεις του μετά το εξαιρετικό άλμα του, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο άλμα εις μήκος ανέφερε: «Δεν το έκανα επίτηδες στο τέλος. Ο αέρας ήταν πολύ περίεργος σήμερα, πολύ αρνητικός και δεν είχε καλές συνθήκες και δυσκολεύτηκα.Όχι μόνο εγώ, πιστεύω όλοι οι αθλητές. Κανείς δεν έκανε 8 μέτρα. Εγώ είμαι καλός στο να βρίσκω τα λάθη μου μέσα στον αγώνα και στο τελευταίο άλμα “έδεσα” όλα τα λάθη μαζί που έκανα στα προηγούμενα άλματα και το έκανα… βγήκε”.

Μίλτος Τεντόγλου: Αν είχε καλό αέρα θα έκανα …σαρανταφεύγα!”

“Μπορεί να μην έβγαινε, αλλά βγήκε. Ας πούμε στους προηγούμενους αγώνες δεν έβγαινε. Δεν είναι χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ακριβώς, αλλά είναι ένας καλός αγώνας και μια καλή επίδοση. Είναι κοντά στο ρεκόρ αγώνα, το δικό μου το ρεκόρ αγώνα. Το δικό μου ρεκόρ αγώνα είναι 38, αν είχε καλό αέρα σήμερα, θα έκανα σαρανταφεύγα. Ο στόχος είναι ν’ ανεβαίνουμε μέχρι το Παγκόσμιο που αυτό με νοιάζει πιο πολύ απ’ όλα»., είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

Στο πρώτο του άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου “προσγειώθηκε” στα 8.08μ, το δεύτερο ήταν άκυρο, ενώ το τρίτο μετρήθηκε στα 7.95μ.

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο Μίλτος Τεντόγλου  ξεκίνησε με άλμα στα 8.08μ. (-0.3) και βρέθηκε εύκολα στην πρώτη θέση, διεκδικώντας 16 υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο άλμα, φάνηκε να μπαίνει πιο επιθετικά και έκανε ένα μεγάλο άλμα το οποίο όμως ήταν άκυρο.

Το τρίτο του άλμα μετρήθηκε στα 7.95μ., καθώς πάτησε αρκετά πίσω, με τον ίδιο όμως να παραμένει πρώτος και άρα να έχει σίγουρα ακόμη δύο άλματα.

Στην τέταρτη προσπάθεια πάτησε άκυρο και  ολοκλήρωσε το άλμα. Η πέμπτη του προσπάθεια μετρήθηκε στα 8.07μ. και άφησε το καλύτερο για το τέλος αφού στην τελευταία του προσπάθεια πήδηξε στα 8.34μ. (-1.3)

ΠΗΓΗ: ERTSPORTS, ΑΠΕ

Διαφήμιση