Αρχική COVID-19 Α. Συρίγος: Διά ζώσης τα Πανεπιστήμια από Οκτώβριο – Εμβολιαστικά κέντρα στα...

Α. Συρίγος: Διά ζώσης τα Πανεπιστήμια από Οκτώβριο – Εμβολιαστικά κέντρα στα Ιδρύματα

0
ελληνικά πανεπιστήμια
Διαφήμιση

Διά ζώσης θα λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια από τον προσεχή Οκτώβριο τόνισε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος.

Τέλος τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως

Οι αποφάσεις θα αφορούν όσα Συγκεκριμένα διευκρίνισε «Τα αμφιθέατρα θα είναι ανοικτά για όσους έχουν κάνει εμβόλιο ή έχουν πιστοποιητικό νοσήσεως. Θα εξετάσουμε τους όρους που οι υπόλοιποι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ή να είναι μέσα στα πανεπιστήμια. Τι τεστ θα πρέπει να κάνουν, εάν θα γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός κλπ».

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι από τον Σεπτέμβριο θα δημιουργηθούν εμβολιαστικά κέντρα εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Κάρτα εισόδου

Σε κάποια κεντρικά πανεπιστήμια θα υπάρχει έλεγχος στην είσοδο από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και όχι από αστυνομικούς, οι οποίοι θα είναι υπέυθυνοι για την αντιμετώπιση ποινικών αδικημάτων και όχι για τον έλεγχο εισόδου.

Εξεταστική Σεπτεμβρίου

Τον Σεπτέμβριο οι εξετάσεις θα διεξαχθούν όπως και τον Ιούνιο, δηλαδή το κάθε τμήμα θα αποφασίσει εάν θα γίνουν διά ζώσης ή εξ’ αποστάσεως. 

:

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαβάστε επίσης:  Στην Αθήνα το μεγαλύτερο συνέδριο tour operators της Γαλλίας
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝαύπλιο: Βελτιωμένη η κατάσταση των πύρινων μετώπων
Επόμενο άρθρο5 Ελληνικοί Δήμοι υποψήφιοι για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις μέχρι το 2030