Αρχική Πολιτισμός Ξανάνοιξε η Disneyland στο Παρίσι με… απούσες τις αγκαλιές

Ξανάνοιξε η Disneyland στο Παρίσι με… απούσες τις αγκαλιές

0
disneyland1
Εικόνα: UNSPLASH/Patrícia Ferreira
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Η Disneyland στο Παρίσι ξανάνοιξε για τους επισκέπτες σήμερα. Είχε παραμείνει κλειστή για σχεδόν οκτώ μήνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.
Εργαζόμενοι του πάρκου, ντυμένοι ήρωες της Ντίσνεϊ (Μίκι Μάους, Μίνι Μάους και Γκούφι), ήταν διαθέσιμοι για μια σέλφι με τους επισκέπτες, τηρώντας, ωστόσο, τις αποστάσεις.

brown and blue castle under cloudy sky during daytime

Χωρίς αγκαλιές

Σύμφωνα με τους αναθεωρημένους κανόνες του πάρκου, οι αγκαλιές απαγορεύονται προσωρινά. Επιπλέον, οι επισκέπτες άνω των 6 ετών θα απαιτείται να φορούν μάσκες.
Εντούτοις, παρά τα μέτρα, οι επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί τη στιγμή που άνοιξαν οι πύλες ήταν εκστασιασμένοι. Μεταξύ αυτών η Εμελίν Ν’ Ζαλακάντα, μια 22χρονη φοιτήτρια. «Νιώθω σαν να το περίμενα αυτό ολόκληρη τη ζωή μου. Έχουν περάσει μήνες από τότε που έκλεισε»,είπε η νεαρή γυναίκα.
«Είναι απλά φανταστικό. Είμαι τόσο συγκινημένη που βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους ξανά».

woman in pink dress walking on street during daytime

Ορόσημο για τον τουρισμό


Η Νατάσα Ραφάλσκι, διευθύνουσα σύμβουλος της Disneyland Paris, δήλωσε πως η επαναλειτουργία του πάρκου αποτελεί μια στιγμή=ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο.
«Όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή» δήλωσε. «Εστιατόρια, ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, οι άλλοι χώροι του κλάδου φιλοξενίας, είναι απαραίτητοι στη ζωή του γαλλικού λαού».

Διαφήμιση