Αρχική Διάστημα Η Ρωσία επιλέγει καστ για γυρίσματα ταινίας στο διάστημα

Η Ρωσία επιλέγει καστ για γυρίσματα ταινίας στο διάστημα

0
γη διάστημα
Διαφήμιση

Η Ρωσία επέλεξε τέσσερα άτομα, όχι ως επαγγελματικά μέλη του πληρώματος αλλά ως ηθοποιούς, για να συμμετάσχουν στην πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα, ανακοίνωσε την Πέμπτη η διαστημική υπηρεσία Roscosmos της Ρωσίας.

Μερικοί από αυτούς έχει προγραμματιστεί να εκτοξευτούν σε ένα σκάφος Soyuz MS-19 στις 5 Οκτωβρίου για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τη Γη σε υψόμετρο περίπου 220 μιλίων (354 χλμ.),  σύμφωνα με την Roscosmos και τη NASA.

“Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να κάνουν δοκιμές φυγοκέντρησης, δοκιμές σταθμών δόνησης, να πραγματοποιήσουν εισαγωγικές και δοκιμαστικές πτήσεις σε επίπεδο μηδενικής βαρύτητας, να υποβληθούν σε εκπαίδευση με αλεξίπτωτο”, δήλωσε η Roscosmos.

Η ταινία έχει τον τίτλο εργασίας “Πρόκληση” και οι τέσσερις ηθοποιοί θα αρχίσουν να εκπαιδεύονται για διαστημική πτήση μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, ανέφερε το πρακτορείο.

Μετά από ιατρικό έλεγχο η Ρωσία επέλεξε την 36χρονη ηθοποιό Yulia Peresild και τον 37χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη Klim Shipenko, για να συμπεριληφθούν στο κύριο πλήρωμα.

Η ηθοποιός Alena Mordovina, 33 ετών, μαζί με τον διευθυντή φωτογραφίας Alexei Dudin, 40 ετών, προτάθηκαν για εφεδρικό πλήρωμα.

Πηγή: reuters

Διαβάστε επίσης:

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟ τουρισμός ανοίγει πανιά – Τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα
Επόμενο άρθροΗ προέλευση Covid πρέπει να εξετασθεί περαιτέρω – Βιώσιμες οι θεωρίες για απελευθέρωση από εργαστήριο