Αρχική Special Topics Δωρεά 5.500 αντιδραστηρίων στο “ΘΡΙΑΣΙΟ” Νοσοκομείο από τα ΕΛΠΕ

Δωρεά 5.500 αντιδραστηρίων στο “ΘΡΙΑΣΙΟ” Νοσοκομείο από τα ΕΛΠΕ

0
ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Νέα δωρεά 5.500 αντιδραστηρίων στο “ΘΡΙΑΣΙΟ” Νοσοκομείο για διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19, κάνει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια ο οποίος γίνεται για ακόμα μία φορά αρωγός στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα στήριξης ύψους 8.000.000 ευρώ, που ενισχύει τη δυναμικότητα των νοσοκομείων και θωρακίζει τη δημόσια υγεία, ο όμιλος αποδεικνύει έμπρακτα ότι στέκεται σταθερά και αδιάλειπτα δίπλα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στο επίκεντρο οι ανάγκες της Δυτικής Αττικής

Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι ανάγκες της Δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”, στο οποίο ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ πραγματοποιεί νέα προσφορά 5.500 αντιδραστηρίων, για διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Όμιλος έχει ήδη προσφέρει 4 πλήρη συστήματα μοριακής ανίχνευσης του ιού SARS CoV-2 και 20 αναπνευστήρες προηγμένης τεχνολογίας για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία “ΘΡΙΑΣΙΟ” και “ΑΤΤΙΚΟΝ“.

Από την έναρξη της πανδημίας, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη αναγκών σε δομές υγείας και πρόνοιας της Δυτικής Αττικής, με τις δωρεές εξοπλισμού και αναλωσίμων προς τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας- Ειδυλλίας και Μεγαρέων, καθώς και προς τα νοσοκομεία “ΑΤΤΙΚΟΝ“, “ΘΡΙΑΣΙΟ“, “Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ” να ανέρχονται στα 3.000.000 ευρώ.

ELPE Τhriassio SITES

Δ. Αντωνίου: “Τα ΕΛΠΕ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας”

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”,  Δημήτρης Αντωνίου: «Τα ΕΛΠΕ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας, στηρίζοντάς μας σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα, με στόχο να προστατεύσουμε και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον Όμιλο, όχι μόνο για το γεγονός ότι ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που το κάνει. Άμεσα και αποτελεσματικά, με πραγματική κοινωνική ενσυναίσθηση».

Σ. Αναστασιάδης: “Όσο η πίεση στο ΕΣΥ παραμένει, τα ΕΛΠΕ θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή”

Με αφορμή τη νέα δωρεά στο Γ.Ν.Ε. “ΘΡΙΑΣΙΟ”, ο Σωτήρης Αναστασιάδης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σημείωσε από την πλευρά του: «Ο αγώνας ενάντια στην πανδημία συνεχίζεται. Είναι μια μάχη που δίνεται αδιάκοπα για πάνω από ένα χρόνο. Όσο η πίεση στο ΕΣΥ παραμένει, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στην Πολιτεία και την κοινωνία, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στην προστασία της δημόσιας υγείας».

Διαβάστε επίσης:

Διαφήμιση