Αρχική Πολιτισμός Bravo 2021: Πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον – Πρόσκληση στους πολίτες να...

Bravo 2021: Πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον – Πρόσκληση στους πολίτες να καταθέσουν γνώμη

0
άνρθωποι
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον, αναδεικνύει ο Θεσμός διαλόγου Bravo 2021, που αναπτύσσεται από το QualityNet Foundation. Ενώ μάλιστα καλεί το ευρύ κοινό, τους Ενεργούς Πολίτες να ενημερωθούν και να βοηθήσουν στην ανάδειξη τέτοιων πρωτοβουλιών.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η Χρυσούλα Εξάρχου, Πρόεδρος του QualityNet Foundation: “Ο ρόλος των Ενεργών Πολιτών στο θεσμό διαλόγου Bravo είναι πολύ σημαντικός, καθώς μέσα από την ψήφο μας, τα σχόλια και την κατάθεση προτάσεων, συμβάλλουμε όλοι μας στην εξέλιξη των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στην χώρα μας,”

Bravo Sustainability Dialogue & Awards

Στο Bravo Sustainability Dialogue & Awards μπορούμε να δούμε τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί από Φορείς, Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών.

Παράλληλα, στο bravo.sustainablegreece2020.com μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας, ψηφίζοντας.

Bravo Schools

Παράλληλα, στο Bravo Schoolsβλέπουμε τις προτάσεις που έχουν δημιουργήσει παιδιά, μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο bravo.sustainablegreece2020.com, μπορούμε επίσης να πούμε τη γνώμη μας, ψηφίζοντας.

Τα τελευταία 12 χρόνια, στο Θεσμό Bravo συμμετέχουν οι σημαντικότεροι Οργανισμοί της χώρας μας, που έχουν εκφράσει την δέσμευσή τους στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και στην Κοινωνική Υπευθυνότητα. Ενώ το Bravo Schools, ο μαθητικός διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης δίνει το δικό του στίγμα στον μεγάλο αυτό Θεσμό.

Bravo sustainability week 2021

Σημειώνεται ότι, το QualityΝet Foundation (QNF) αποτελεί έναν εξειδικευμένο Οργανισμό για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που από το 1997 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Στόχο έχει την υποστήριξη ενός Βιώσιμου μέλλοντος, μέσω της δημιουργίας μιας Βιώσιμης Οικονομίας-Κοινωνίας που αναπτύσσεται με περιβαλλοντική ευαισθησία και κοινωνική συνοχή, ως ο κύριος μοχλός για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής, τόσο για τις σημερινές, όσο και μελλοντικές γενιές.

Διαβάστε επίσης:

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτήριξη κινηματογράφου με 8 εκατ. ευρώ από το ΥΠΠΟ
Επόμενο άρθροLive η ενημέρωση για τα μέτρα επέκτασης μετακινήσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ