Αρχική Πολιτισμός Παιδικό Μουσείο Exploration: Τα παιδιά εξερευνούν την θάλασσα

Παιδικό Μουσείο Exploration: Τα παιδιά εξερευνούν την θάλασσα

0
francesca petroni SeVIcMtTUOI unsplash
Εικόνα: unsplash/Francesca Petroni
Διαφήμιση

Σε λίγες ημέρες τα μουσεία ανοίγουν για μικρούς και μεγάλους και το Παιδικό Μουσείο Exploration έχει ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος το καλοκαίρι, το Exploration ταξιδεύει στην παραλία, παρέα με το Summer Kit, το ολοκαίνουργιο κουτί εξερεύνησης ειδικά σχεδιασμένο για τους πιο μικρούς επισκέπτες.

Τι μυστικά κρύβει το θαλασσινό νερό; Ποια ζώα μένουν στα βράχια; Πόσα διαφορετικά κοχύλια υπάρχουν; Είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα και δημιουργικά πράγματα που θα μάθουν οι μικροί μας φίλοι.

Με οδηγό τον μεγεθυντικό φακό, τα παιδιά εξερευνούν την παραλία και ανακαλύπτουν μικρά και μεγάλα μυστικά της θάλασσας.

Μαζί με το μαγιό τα παιδιά θα πρέπει να  πάρουνε μαζί τους και το δικό τους Summer Kit για τις καλοκαιρινές τους εξερευνήσεις μέσα και έξω από το νερό! Τι άλλο, άραγε, κρύβεται μέσα στο κουτί;

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές του Μουσείου, τότε δεν έχεις παρά να μας τηλεφωνήσεις και να παραγγείλεις το δικό σου αγαπημένο Kit!

Είμαστε έτοιμοι για εξερεύνηση;

Σημειώνεται ότι, το Summer Kit απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και άνω και είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας του Μουσείου.

Summer Kit

Διαφήμιση