Αρχική Επιχειρείν “Ψηφιακή Μέριμνα”: Από σήμερα η εξαργύρωση του voucher για αγορά Tablet ή...

“Ψηφιακή Μέριμνα”: Από σήμερα η εξαργύρωση του voucher για αγορά Tablet ή Laptop

0
ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ψηφιακή Μέριμνα
Διαφήμιση

Από σήμερα μπορούν να εξαργυρώσουν την επιταγή (voucher) των 200€ για αγορά ενός Tablet ή Laptop οι Δικαιούχοι μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές του Προγράμματος “Ψηφιακή Μέριμνα”, το οποίο στηρίζουν ενεργά η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Μάλιστα, οι Δικαιούχοι που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να έχουν Wi-Fi όπου κι αν βρίσκονται, διατίθεται σε προσφορά, το COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi, από 99€ στα 79€, έως τις 30 Ιουλίου 2021, με ενσωματωμένη κάρτα SIM με 50GB για 6 μήνες και με δυνατότητα σύνδεσης στο internet έως και 16 συσκευές ταυτόχρονα.

COSMOTE Ψηφιακή Μέριμνα

Εξαργύρωση της επιταγής

Η εξαργύρωση της επιταγής (voucher) και αγοράς του Tablet ή Laptop μπορούν, μπορεί να γίνει:

  • απευθείας στο eshop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα COSMOTE
  • τηλεφωνικά στο 210 800 6000 για καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • επίσκεψη σε κατάστημα  COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση παραγγελίας από το site ή από το τηλέφωνο, την συσκευή θα την παραλάβουν δωρεάν στον χώρο τους.

Εάν κάποιος Δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας από αυτήν της επιταγής (voucher), πρέπει να καλύψει τη διαφορά. Κάθε επιταγή αντιστοιχεί στην αγορά μίας συσκευής.

Επίσης, μια οικογένεια με περισσότερα από ένα ωφελούμενα παιδιά μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία επιταγές (vouchers) για την αγορά μίας συσκευής (ανώτατο όριο οι τρεις επιταγές, δηλαδή 600€). Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δικαιούχοι του Προγράμματος

Υπενθυμίζεται ότι Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000€, για κάθε εξαρτώμενο παιδί ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα (περισσότερες πληροφορίες εδώ). Η “Ψηφιακή Μέριμνα“, που υλοποιείται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και  Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα.

Διαφήμιση