Αρχική Τεχνολογία «Ψηφιακή Μέριμνα»: 200€ επιδότηση για Tablet ή Laptop σε μαθητές και φοιτητές

«Ψηφιακή Μέριμνα»: 200€ επιδότηση για Tablet ή Laptop σε μαθητές και φοιτητές

0
LAPTOP
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» που προσφέρει επιδότηση 200€ για αγορά ενός Tablet ή Laptop σε μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, στηρίζουν ενεργά οι εταιρείες COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, WIND και Vodafone. Ενώ, όσοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος και κάτοχοι voucher θα μπορούν να το εξαργυρώνουν από τις 12 Απριλίου.

Τα Μητρώα Εγκεκριμένων Προμηθευτών και Εγκεκριμένου Εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματος (www.digital-access.gov.gr) από τις 12 Απριλίου και θα συνεχίσουν να ενημερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ποιοι είναι δικαιούχοι και πως υποβάλλουν αίτηση στο Πρόγραμμα

Δικαιούχοι της επιταγής (voucher) των 200€ του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000€, για κάθε εξαρτώμενο παιδί ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα (περισσότερα εδώ). Το Πρόγραμμα διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ιστοσελίδας www.digital-access.gov.gr, στην ενότητα «Δικαιούχοι», μπορούν από σήμερα να μεταβούν στην ειδική πλατφόρμα και με τους κωδικούς πρόσβασης Taxisnet, να μάθουν εάν δικαιούνται ή όχι την επιταγή (voucher).

Εάν την δικαιούνται, λαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό κωδικό, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τις 12 Απριλίου και μετά για να εξαργυρώσουν την επιταγή (voucher) από τις συμβεβλημένες εταιρείες.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE

COSMOTE Ψηφιακή ΜέριμναΣυγκεκριμένα, μπορούν να την εξαργυρώσουν απευθείας στο eshop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα COSMOTE και 210 800 6000 για καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αγοράζοντας το Tablet ή το Laptop που θέλουν.

Μπορούν ακόμα να εκτυπώσουν αυτόν τον κωδικό και από τις 12 Απριλίου να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν την αγορά τους.  

Σε περίπτωση που κάποιος Δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ’ αυτήν της επιταγής (voucher), θα χρειαστεί να καλύψει τη διαφορά. Για κάθε επιταγή οι Δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται μια μόνο συσκευή. Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

WIND

Εικαστικό Ψηφιακή ΜέριμναΗ WIND προσκαλεί όλους τους δικαιούχους που έχουν το απαιτούμενο voucher να συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr ή να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND, ώστε να αποκτήσουν τo tablet της αρεσκείας τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία . 

Τα βήματα είναι απλά:

  • Ο δικαιούχος, έχοντας το Voucher (επιταγή) των 200€ , θα μπορεί να καταχωρεί τα στοιχεία του στην φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr
  • Εξειδικευμένος εκπρόσωπος από το πλησιέστερο κατάστημα WIND θα τον καλεί  
  • Με τη βοήθεια εξειδικευμένου εκπροσώπου επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και καταχωρούν την παραγγελία 
  • Παραλαμβάνει τη συσκευή από το πλησιέστερο κατάστημα WIND, είτε στον χώρο του με δωρεάν έξοδα αποστολής εφόσον το ζητήσει στην παραγγελία

Εναλλακτικά ο δικαιούχος μπορεί να επισκεφθεί με το voucher ένα WIND κατάστημα της επιλογής του και να αποκτήσει ευκολά και γρηγορά το tablet που επιθυμεί.

Vodafone

psifiaki merimna

H Vodafone συμμετέχει στην «Ψηφιακή Μέριμνα» και προσφέρει tablet έως €200 φθηνότερα μέσα από το eshop και την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone και μαζί δώρο 12GB και 20% έκπτωση επισκευής για έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, προσφέρει στους δικαιούχους, το αποκλειστικό πακέτο προνομίων Giga Ready που περιλαμβάνει δώρο 12GB και 20% έκπτωση επισκευής για ένα χρόνο, ενώ παρέχεται η δυνατότητα για ραντεβού με την #ομάδαReady σε προνομιακή τιμή για ρύθμιση, εκμάθηση χρήσης, αλλά και εγκατάσταση εφαρμογών τηλεκπαίδευσης.

Ειδικότερα, η Vodafone συμμετέχει στο πρόγραμμα και διαθέτει τα tablet των παρακάτω μεγάλων κατασκευαστών:

  • Samsung Galaxy Tab A7  WiFi 10.4” από 210€, 10€ με χρήση voucher 
  • Samsung Galaxy Tab A7 4G 10.4” από 249€, 49€ με χρήση voucher            
  • Lenovo Tab Μ10 HD WiFi 10.1” από 180€, δωρεάν με χρήση voucher 
  • Lenovo Tab Μ10 HD 4G 10.1’’ από 200€, δωρεάν με χρήση voucher
  • Lenovo Tab M10 FHD 4G 10.1” από 210€, 10€ με χρήση voucher   
  • Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen WiFi 10.1” από 200€, δωρεάν με χρήση voucher            
  • Lenovo Tab M10 FHD Plus WiFi  10.3” από 229€, 29€ με χρήση voucher 
  • Huawei MediaPad T3 WiFi 9.6” από 200€, δωρεάν με χρήση voucher

Επιπλέον, όλα τα tablet θα διατεθούν μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus), ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet security) και δύο έτη εργοστασιακή εγγύηση.

Η επίσκεψη στα καταστήματα Vodafone μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας Click Away & Click Inside. Απαιτείται επικοινωνία με το κατάστημα για τον καθορισμό ραντεβού και αποστολή SMS στο 13032. Η δυνατότητα επίσκεψης ενδέχεται να μην είναι εφικτή σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, βάσει των μέτρων Covid-19 που μπορεί να ισχύουν ανά χρονική περίοδο.

Η αγορά μπορεί να γίνει και από το eshop της Vodafone από το οποίο με εύκολο τρόπο μπορεί κανείς να ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς και εξαργύρωσης του voucher και το tablet να παραδοθεί στον χώρο του με μηδενικά έξοδα μεταφοράς.

 

Οι επιταγές (voucher) θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τις 12 Απριλίου έως τις 30 Ιουλίου για την αγορά του εγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού της επιλογής των δικαιούχων, από εγκεκριμένο προμηθευτή της επιλογής τους.

 

 

Διαφήμιση