Αρχική COVID-19 Δωρεά 100.000 ιατρικών μασκών στην ΑΧΕΠΑ Ελλάς

Δωρεά 100.000 ιατρικών μασκών στην ΑΧΕΠΑ Ελλάς

0
Μάσκες προστασίας
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Δωρεά 100.000 ιατρικών μασκών στην ΑΧΕΠΑ Ελλάς, έκανε ο Ελληνο-αυστραλός επιχειρηματίας Καρδιακάκης Πέτρος και η οικογένειά του, κατόπιν παρότρυνσης του Αναπληρωτή Καθηγητή Γιώργου Ατσαλάκη.

Μάλιστα, ποσότητα 10.000 μασκών δωρίστηκε στο τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ Χανίων Κύδων ΗJ-06 για να δωριστούν στη συνέχεια σε κοινωνικές δομές της περιοχής που έχουν ανάγκες από μάσκες. Μάλιστα, ένα μέρος από τις μάσκες θα διατεθούν στα ακριτικά νησιά των Δωδεκανήσων και του Ιουνίου Πελάγους και οι υπόλοιπες θα διανεμηθούν στα 40 τμήματα της ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα για να δωρισθούν σε κοινωνικές δομές της περιοχής τους.

Donation 100000 maskes

Σημειώνεται ότι η δωρεά έγινε στην μνήμη του αείμνηστου αποβιώσαντος πατρός του Καρδιακάκη Εμμανουήλ (1938-2018) ιδρυτή της ξενοδοχειακής μονάδας Creta Dream Royal στο Σταλό Χανίων. Η καταγωγή του ήταν από το Θέρισο, ο οποίος μετανάστευσε στην Αυστραλία σε μικρή ηλικία όπου έγινε ένα επιτυχημένος επιχειρηματίας. Πατέρας 3 παιδιών με την αγαπημένη του συζύγου Αναστασία, είχε πάντα την καρδιά του στην Ελλάδα κάνοντας σημαντικό φιλανθρωπικό έργο προς διάφορους φορείς (Στον Δήμο Χανίων, σε Στρατιωτικές μονάδες των Χανίων, κλπ) .

Τέλος, την δωρεά παρέλαβε ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάς Κώστας Βαρσάλμης εκ μέρους της ΑΧΕΠΑ. Στη συνέχεια ο Βαρσάλμης ευχαρίστησε την οικογένεια Καρδιακάκη για την προσφορά της και απένειμε αναμνηστική πλακέτα της ΑΧΕΠΑ στον Καρδιακάκη Πέτρο.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση