Αρχική Ευζωία “Τουρισμός για όλους”: Η οριστική λίστα με τα τουριστικά γραφεία του προγράμματος

“Τουρισμός για όλους”: Η οριστική λίστα με τα τουριστικά γραφεία του προγράμματος

0
καταλύματα ξενώνας
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Αναρτήθηκε το οριστικό μητρώο με τους παρόχους του προγράμματος “Τουρισμός για όλους” για το 2020 μέσω τουριστικών γραφείων.
Καθώς και ο πίνακας των αποκλειόμενων παρόχων, που καταρτίσθηκαν με απόφαση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Οι δύο πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού Τουρισμού www.mintour.gov.gr. Και στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr.

Δείτε το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Δείτε τον ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

“Τουρισμός Για Όλους”

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού. Με στόχο να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Μέσω του “Τουρισμός Για Όλους” επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Διάρκεια Προγράμματος

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων δικαιούχων έως 31.12.2020.

Ύψος επιδότησης μέσω του e-voucher

1. H «Διατακτική ταξιδίου», (εφεξής «e-voucher»), ενσωματώνει οικονομική αξία και ο σκοπός της είναι η καταχώριση από τον πάροχο του μοναδικού κωδικού που αντιπροσωπεύει, προκειμένου να του καταβληθεί το ποσό επιδότησης του δικαιούχου σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης του άρθρου 6.

2. To e-voucher είναι προσωποποιημένο και εκδίδεται στο όνομα του δικαιούχου, ενώ αντιστοιχεί στο ποσό που δικαιούται ανάλογα με τα ωφελούμενα μέλη, εμπεριέχει δε, μοναδικό κωδικό και εκχωρείται στον πάροχο των υπηρεσιών για χρήση σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση.

3. Το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher, που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων, προσδιορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση.

4. Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Και να εκχωρούν το e-voucher σε αυτούς για τις υπηρεσίες που λαμβάνουν κατόπιν υπογραφής προτυποποιημένης σύμβασης μεταξύ δικαιούχου και παρόχου ως ορίζεται στη Δημόσια Πρόκληση.

 

 

Διαφήμιση